Ικανοποίηση στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. για το μοναδικό "ρεκόρ"!

Παρασκευή, Ιούλιος 24, 2020 - 7:00μμ

Ικανοποιημένα δηλώνουν τα στελέχη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου για το γεγονός πως για 5η συνεχόμενη χρονιά και 7η συνολικά στην ιστορία του, το 106ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών - γυναικών θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Και δικαίως καμαρώνουν γι' αυτό το μοναδικό ρεκόρ που αντανακλά (και) στις δικές τους ικανότητες και στις προσπάθειες που έκαναν (και) για την αρτιότητα της εγκατάστασης.

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν χαρίζεται. Κάποτε φροντίσαμε για τη σωστή κατασκευή και μετά τον άρτιο εξοπλισμό του Σταδίου μας. Στη συνέχεια με σοβαρότητα και αγώνα αναπτύξαμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία και έτσι τώρα η Πάτρα μας θα είναι και πάλι η Πρωτεύουσα του βασιλιά των αθλημάτων -του Στίβου - και το 2020. Για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά! 8 και 9 Αυγούστου. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών - Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ποιo άλλο Στάδιο (πλην του Παγκρήτιου ίσως αλλά με τα πολύ μεγάλα - απαγορευτικά έξοδα μετακίνησης) μπορεί να κάνει το Ανδρών -Γυναικών; Κάποτε φροντίσαμε για εννέα διαδρόμους, διπλά σκάμματα, βοηθητικό 8 διαδρομών, υπόγειους διαδρόμους προθέρμανσης, εξοπλισμό κλπ.» σχολίασε στο προφίλ του στο facebook ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. Βαγγέλης Τζελάτης.

«Το 2010 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια ανακατασκευής και βελτίωσης πολλών λεπτομερειών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Αυτές οι παρεμβάσεις αποτέλεσαν την βάση για το σερί των τελευταίων χρόνων! Φυσικά είχε προηγηθεί και ο σχεδιασμός από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου κατά το 2002-2004 που το τότε Εθνικό Στάδιο μετατράπηκε σε Παμπελοποννησιακό... Ατελείωτες ώρες εργασίας", συμπλήρωσε από την πλευρά του ο παλιός πρωταθλητής της Παναχαϊκής και επί χρόνια τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., Σάκης Κουτρουμπάνος.

Το Στάδιο, με το κυρίως και το βοηθητικό και το προπονητήριο στου Λαδόπουλου είναι ένα μοναδικό και άρτιο συγκρότημα, για τέτοιες διοργανώσεις και τόσο κοντά σε όλη τη δυτική μα και νότια Ελλάδα. Εξυπηρετεί όσο κανένα άλλο το 70% της χώρας (μετά την ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών αξόνων)!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech