Ίφιτος: Δυο νίκες και μια ήττα

Παρασκευή, Νοέμβριος 17, 2023 - 12:00μμ
Ξεκίνησαν, σε δυο πόλεις, τα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής κατηγορίας στο πινγκ πονγκ

Σε δύο πόλεις ξεκίνησαν το Σάββατο τα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής κατηγορίας, που όπως πάντα προσφέρουν τις δικές τους συναρπαστικές στιγμές.

Στην Πάτρα και τη Φλώρινα «μοιράστηκαν» οι 8 ομάδες της Α2 ανδρών. Ήδη από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές οι ουκ ολίγες αμφίρροπες αναμετρήσεις άφησαν μία γεύση για το τι θα ακολουθήσει.
Με δύο νίκες και μία ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η αντρική ομάδα του Ίφιτου Πατρών στην Α2 Εθνική Κατηγορία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγιάς Αλεξιώτισσας στις 11-12/11/2023, όπου ο ΙΦΙΤΟΣ αντιμετώπισε με τη σειρά τις ομάδες της ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας, του ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου και του ΓΑΣ Ελευσίνας.
Το Σάββατο ο Ίφιτος Πατρών αντιμετώπισε πρώτα την ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας και επικράτησε με σκορ 4-1 σημειώνοντας νικηφόρο ξεκίνημα στην Α2. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ηττήθηκε 3-4 από τον ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου και την Κυριακή ο Ίφιτος νίκησε 4-3 τον ΓΑΣ Ελευσίνας.
Με την ομάδα του Ίφιτου αγωνίστηκαν οι Nikola Marinkovic, Σωκράτης Γιαννούτσος και Ανδρέας Καραμπελιά, υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Γιώτης. Αναπληρωματικοί ήταν ο Γιώργος Γιώτης και ο Ιωαννίδης Ανδρέας.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ (σε 3 αγωνιστικές)
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΑΣΕΑ Καβάλας 6
-. ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου 6
3. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας 5
-. ΑΣ Ίφιτος Πατρών 5
5. ΓΑΣ Ελευσίς 4
-. ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας 4
7. ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας 3
-. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 3

Υποστήριξη: SilkTech