Η Ζεύξη θα τιμήσει την Μαρία Πολύζου με λαϊκό αγώνα δρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Αύγουστος 29, 2018 - 12:04μμ

Ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η Ζεύξη», σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου Δήμου Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μέγα χορηγό τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», συνδιοργανώνουν στις 16/9, τον «6ο Διεθνή Ζεύξη Run-Μαρία Πολύζου», τον λαϊκό αγώνα δρόμου αποστάσεως 10.000μ., καθώς και αγώνα απόστασης 5.000μ. και 5.000μ. δυναμικό βάδισμα. Οι αγώνες γίνονται προς τιμή της διεθνούς πατρινής μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου και στέλνουν το μήνυμα για να αυξηθούν οι εθελοντές δότες του μυελού των οστών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής Άγιος Βασίλειος-Ακταίο-Ρίον-Άγιος Βασίλειος, με τη διαδρομή να είναι παραθαλάσσια και πραγματικά μαγευτική.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 16/9/2018

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10π.μ. Αγώνας 10.000μ., 10.10π.μ.: Αγώνας 5.000μ., 10.10π.μ.: Δυναμικό Βάδισμα 5.000μ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Εκκίνηση από το κοινοτικό κατάστημα Αγίου Βασιλείου, οδός Εθνικής Ανεξαρτησίας, παραλιακό μέτωπο Αγίου Βασιλείου-Ακταίου, Ρίου, Αγίου Γεωργίου, Σώμερσετ, επιστροφή όλο το παραλιακό μέτωπο, τερματισμός στο κοινοτικό κατάστημα Αγίου Βασιλείου.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΕΡΩΝ: Για τον αγώνα 10.000μ. θα υπάρχει σταθμός στα 5.000μ. και στον τερματισμό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ 5.000μ.
ΑΝΔΡΕΣ
1. Οι 3 πρώτοι γενικής
2. Έως 40 ετών
3. 41+ ετών
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Οι 3 πρώτες γενικής
2. Έως 40 ετών
3. 41+ ετών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ 10.000μ.
ΑΝΔΡΕΣ
1. Οι 3 πρώτοι γενικής
2. Έως 45 ετών
3. 46-55 ετών
4. 56+ ετών
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Οι 3 πρώτες γενικής
2. Εως 40 ετών
3. 41+ ετών

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι των παραπάνω κατηγοριών. Σε όλους/ες τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Στους αγώνες θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με επικεφαλής τον ιατρό της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγ.Ανδρέας, Ανδρέα Μαζαράκη, καθώς και κάλυψη από τον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: «Συμμετέχω στο Αγώνα 10χλμ./Αγώνα 5χλμ. με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι».
Οι συνεργαζόμενοι φορείς θα είναι:
Τροχαία-Αστυνομία Πατρών-ΕΚΑΒ-Ερυθρός Σταυρός-Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης-Ραδιοερασιτέχνες-Ναυτοπρόσκοποι Ρίου-Σύλλογοι περιοχής-Εθελοντές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά εδώ από 1/7 μέχρι 14/9, αλλά και τη ημέρα του αγώνα 16/9 από ώρα 8π.μ. έως 9π.μ., εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει το Σάββατο 15/9 στην είσοδο του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης στην πλατεία Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα, από τις 10π.μ. έως 1μ.μ.
Στο κοινοτικό κατάστημα Αγίου Βασιλείου από 5μ.μ. έως 7μ.μ. την ίδια ημέρα Σάββατο 15/9.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής να προσφέρουν ότι έχουν δυνατότητα σε τρόφιμα συσκευασμένα διαρκείας ή είδη ρουχισμού για την τράπεζα τροφίμων του Δήμου Πατρέων αλλά και για άπορες οικογένειες της κοινότητας Αγίου Βασιλείου.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Όλα τα οχήματα θα σταθμεύσουν στον χώρο παρκινγκ του ΟΣΕ, θα υπάρχουν πινακίδες, αναχωρήσεις από σταθμό ΟΣΕ Πάτρας με προαστιακό για Αγιο Βασίλειο ώρες 7.30π.μ. και 8.30π.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λίγα μέτρα από τον τερματισμό οι αθλητές/ες και φίλοι αυτών μπορούν στην θαυμάσια θαλάσσια περιοχή του Αγίου Βασιλείου με φόντο την Γέφυρα, τις ακτές της Ρούμελης, τον Κορινθιακό και τα καταπράσινα γύρω ορεινά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ: Ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] και στο https://zeyxi.blogspot.comhttp://zeyxi.blogspot.gr/ και τηλεφωνικά στο κινητό 6955.445504.

Υποστήριξη: SilkTech