Η Θεσσαλονίκη έχει και πάλι το ντέρμπι της-Τρεις ακόμα μάχες σήμερα

Κυριακή, Οκτώβριος 21, 2018 - 5:14μμ

Ντέρμπι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, περιλαμβάνει το σήμερα πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής για την Super League. Μετά από την «περιπέτεια» του υποβιβασμού, ο Άρης επέστρεψε στα «σαλόνια» και θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία ως «νεοφώτιστος», υποδεχόμενος τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το έργο βέβαια των «κίτρινων» δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όμως αφ΄ ενός το «ειδικό βάρος» του συγκεκριμένου αγώνα και αφ΄ ετέρου το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι δύο στοιχεία που θα δίνουν στον Άρη την απαιτούμενη «ανταγωνιστικότητα» πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, θέλουν να επεκτείνουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, δεδομένου πως είναι η μοναδική ομάδα με έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο «συγκάτοικος» του ΠΑΟΚ στην κορυφή, Ατρόμητος, έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης, που δείχνει ικανός για το χειρότερο και το καλύτερο, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη.

Αντίθετα, αν κι εκτός έδρας, η αποστολή του Ολυμπιακού είναι -πάντα θεωρητικά- πιό εύκολη, δεδομένου ότι φιλοξενείται από τον ΟΦΗ, σε δύο αγώνα που οι «ερυθρόλευκοι», είναι το λογικά φαβορί για την νίκη. Το πρόγραμμα σήμερα ανοίγει η συνάντηση Λεβαδειακού -Ξάνθης.

Σε παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Super League, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος            1-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός         0-2

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ               0-2

ΑΕΛ-Λαμία                         1-2

18:15 Λεβαδειακός-Ξάνθη

19:00 Άρης-ΠΑΟΚ

20:30 ΟΦΗ-Ολυμπιακός

19:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech