Η συχνοουρία Τσιτσιπά φέρνει αυστηρότερα μέτρα!!

Κυριακή, Σεπτέμβριος 19, 2021 - 9:00πμ
Τρέχει για να προλάβει

Τέλος στα εκτεταμένα διαλείμματα για χρήση τουαλέτας ή και τα μακράς διάρκειας ιατρικά τάιμ άουτ βάζει ο χώρος του τένις. Όπως ανέφερε πηγή της ομοσπονδίας ATP στο Reuters, από τη νέα σεζόν, που αρχίζει τον Ιανουάριο του 2022, θα υπάρξει αυστηροποίηση των κανονισμών που επιτρέπουν σε αθλητές να σταματούν για ώρα την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κατηγορηθεί εσχάτως από τον Σάσα Ζβέρεφ και τον Άντι Μάρεϊ για unfair play λόγω των toilet breaks που έπαιρνε σε κομβικά σημεία των αγώνων, αν και δεν παρέβη κανέναν κανονισμό, ενώ και άλλοι τενίστες έχουν εξαντλήσει τα… χαλαρά όρια προκαλώντας αγανάκτηση σε αντιπάλους και θεατές.

«Θα υπάρξει αλλαγή στους κανονισμούς για τα διαλείμματα για τουαλέτα ή τα ιατρικά τάιμ άουτ στο κορτ. Ελπίζω πως μέχρι να αρχίσει η σεζόν τον Ιανουάριο θα έχουμε ένα πιο αυστηρό πλαίσιο κανόνων γι’ αυτά. Θεωρώ πως φτάνουμε σε ένα σημείο που όλο αυτό γίνεται μεγάλο θέμα. Είναι κάτι που μας απασχολεί εδώ και καιρό, αλλά το αντιμετωπίζουμε σοβαρά πλέον και θα το αλλάξουμε», ανέφερε πηγή της ATP στο Reuters.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Υποστήριξη: SilkTech