Η συγκλονιστική μάχη του Παν. Κοκκότη και το μήνυμα - στάση ζωής που στέλνει

Τρίτη, Νοέμβριος 16, 2021 - 10:27πμ
Χαμόγελα μετά την περιπέτεια

Παράδειγμα για όλους είναι ο νεαρός πρωταθλητής τάε κβον ντο, Παναγιώτης Κοκκότης, που δημοσιοποίησε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Το έκανε θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν, μα και για να στείλει ένα μήνυμα προς όλους για το μέγιστο αγαθό μας, την υγεία.

Ιδού και η συγκινητική του ανάρτηση. Πλέον έχει πάρει εξιτήριο, μετά την επέμβαση που έκανε στην Αθήνα και αναρρώνει σπίτι του.

Ένας από τους δυσκολότερους μήνες έφτασε στο τέλος του ευχάριστα…Όλα ξεκίνησαν με ένα προληπτικό έλεγχο που τελικά βρέθηκε "κάτι" και δεν ήταν καλό…εκείνη την στιγμή άφησα ότι είχα βάλει σε "προτεραιότητα" διότι πιο σημαντικό από την ΥΓΕΙΑ δεν υπάρχει… Ευχαριστώ πραγματικά τους ανθρώπους που με βοήθησαν, ήταν δίπλα μου ανά πάσα στιγμή, με έκαναν να ξεχνιέμαι, με ανέβαζαν ψυχολογικά και μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου.

Υ.Γ. Ότι εμπόδιο μπαίνει στην ζωή σας να το πολεμάτε και να μην το αφήνετε να σας νικήσει, τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και να γινόμαστε πιο δυνατοί!

Ο Παναγιώτης Κοκκότης είναι 27 ετών και ξεκίνησε το τάε κβον ντο σε ηλικία 10 ετών, κατακτώντας πολλά μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Πλέον κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική (πτυχιούχος της ΓΓΑ) και έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Fight Club όπου συνεργάζεται με τον Μιχάλη Κωτσόπουλο.

Οι διακρίσεις του ως αθλητής:

ΕΤΟΣ

ΘΕΣΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

2009

2ος

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

2009

1ος

Πανελλήνιο Κύπελλο.

2010

2ος

Πανελλήνιο Κύπελλο.

2012

1ος

Πανελλήνιο Κύπελλο.

2012

3ος

Bulgaria Open.

2014

2ος

Germany Open.

2015

3ος

Πανελλήνιο Κύπελλο.

2017

3ος

Πανελλήνιο Κύπελλο.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech