Η στιγμή της κατάρρευσης Βούλγαρου μπόξερ σε αγώνα στην Αλβανία - Σοκαριστικό βίντεο

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 26, 2019 - 7:50πμ

Τραγικό θάνατο μέσα στο ρινγκ βρήκε ένας 21χρονος Βούλγαρος μποξέρ σε αγώνα στην Αλβανία.

Ο άτυχος Μπόρις Στάντσοφ είχε μπει στον αγώνα, που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα του εξαδέλφου του, Ίσους Βελίτσκοφ.

Στο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται ο Στάντσοφ να δέχεται αρχικά ένα χτύπημα στο πρόσωπο από τον αντίπαλό του, Αρντίτ Μούρια, και δευτερόλεπτα αργότερα να καταρρέει στο ρινγκ.

Παρά τις πρώτες βοήθειες που του προσφέρθηκαν και τη μεταφορά του σε νοσοκομείο, ο 21χρονος δεν τα κατάφερε με πληροφορίες να αναφέρουν ότι άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας μποξ της Βουλγαρίας στον 21χρονο είχε απαγορευτεί να μπαίνει στο ρινγκ και οι Αλβανοί το γνώριζαν αυτό. Όπως είπε ο Γκεόργκι Εζεκίεφ οι Αλβανοί πλήρωσαν τον 21χρονο για να πάρει μέρος στον μοιραίο αγώνα.

Ο εξάδελφος του 21χρονου όταν έμαθε τα τραγικά νέα για τον χαμό του συγγενή του εξήγησε ότι «από το 2018 αγωνιζόταν με τα δικά μου στοιχεία αφού μου είχε πει ότι υπήρχε ένα πρόβλημα. Μου είχε πει, επίσης, ότι δεν ήθελε τυχόν ήττες να συνδεθούν με το όνομά του».

Υποστήριξη: SilkTech