Η Σακίρα αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύεται τον Πικέ

Σάββατο, Μάρτιος 19, 2022 - 10:30μμ
Ο φόβος της

Ο Πικέ και η Σακίρα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και της ποδοσφαιρικής σκηνής, μετρώντας συνολικά 12 χρονιά κοινής πορείας, ενώ έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, τη Σάσα και τον Μιλάν.
Οι δύο τους ωστόσο, δεν έχουν δεθεί με τα δεσμά του γάμου και όπως φαίνεται αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Τον λόγο αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κολομβιανή τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας πως η ιδέα του γάμου την τρομάζει.
Η σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής μιλώντας στο podcast "Planet Weird" με την Holly ανέφερε: "Η ιδέα του γάμου με τρομάζει. Δεν θέλω να σταματήσει να με βλέπει ως το "κορίτσι" του. Είναι σαν αυτό το απαγορευμένο φρούτο, προτιμώ να τον κρατάω συγκεντρωμένο και σκέψου ότι όλα είναι πιθανά ανάλογα με τη συμπεριφορά τους".
Στη συνέχεια, η Σακίρα αναφέρθηκε και σε μία από τις αιτίες που το ζευγάρι πολλές φορές καυγαδίζει: "Δεν του αρέσει να περιμένει. Η ώρα στην Κολομβία δεν είναι ίδια με την ώρα στην Καταλονία, την ώρα στην Ισπανία. Έχω γίνει πολύ πιο συνεπής από τότε που τον γνώρισα. Αλλά οι φορές που πραγματικά τσακωνόμαστε είναι γιατί άργησα και με περιμένει".

Υποστήριξη: SilkTech