Η πυγμάχος της Παναχαϊκής που έγινε γιατρός

Πέμπτη, Δεκέμβριος 8, 2022 - 2:36μμ
Με τα αδέλφια της Γιώργο και Χρυσούλα, επίσης πανελληνιονίκες πυγμαχίας

Νέα κατάκτηση για την πρωταθλήτρια πυγμαχίας της Παναχαϊκής Φωτεινή Πλέα. Η κ. Πλέα κατάφερε να πάρει το πτυχίο της στην Ιατρική.

Ο προπονητής πυγμαχίας και υπερήφανος πατέρας Νίκος Πλέας σε ανάρτησή του στα Sosial media ανέφερε:

"Φωτεινή μου κοριτσάρα μου η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο όμορφες της ζωής μου, βλέποντας το πτυχίο της ιατρικής στα χέρια σου, μια στιγμή που η προσπάθεια σου αυτά τα έξι χρόνια, όσοι σε αγαπάμε μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι γνωρίζοντας και βλέποντας όλη σου την διαδρομή, όλη σου αυτή την προσπάθεια σε όλους τους τομείς που έβαζες ως στόχο να είσαι αποδοτική – αποτελεσματική ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες αθόρυβα με ατελείωτες ώρες ξενύχτια πάνω από βιβλία, υπολογιστή και έτοιμη την τσάντα το πρωί για την σχολή-νοσοκομείο...και αμέσως μετά από λίγη ξεκούραση το μεσημέρι έτοιμη η άλλη τσάντα για μια πολύ σκληρή προπόνηση και πάλι ξενύχτι για διάβασμα , για έξι συνεχή χρονιά... και έφτασε η στιγμή που έβαλες στόχο εδώ και καιρό που με τόση υπευθυνότητα-σοβαρότητα να ανεβαίνεις αυτή την φορά όχι στο βάθρο των νικητών όπως μας έχεις συνηθίσει, αλλά στο βάθρο των πτυχιούχων της Ιατρικής!
Κοριτσάρα μας συγχαρητήρια σε ευχαριστούμε για τις χαρές που μας έχεις δώσει, είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσένα και τα αδέρφια σου!!! Κοριτσάρα μου ο πρώτος κύκλος έκλεισε και έρχεται η συνέχεια όπου ανοίγει ένας άλλος, σου ευχόμαστε καρδούλα μου καλή σταδιοδρομία με την χάρη τις Παναγίας και της Αγ Παρασκευής κάθε επιτυχία και φώτιση!!! Φωτεινή μου".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΓΕ

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση συγχαίρει την αθλήτριά της, Πλέα Φωτεινή, για την απόκτηση του πτυχίου της στην ιατρική. Η εξέλιξη και οι επιτυχίες της Φωτεινής γεμίζουν με τιμή και υπερηφάνεια την οικογένεια της Παναχαϊκής η οποία της εύχεται ολόψυχα υγεία, ψυχική δύναμη και καλή σταδιοδρομία στο λειτούργημα που καλείται να υπηρετήσει.

Υποστήριξη: SilkTech