Η προπόνηση προεπιλογής της Εθνικής για τους γεννημένους το 2006&2007 αθλητές - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Οκτώβριος 28, 2020 - 2:02μμ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24-10-2020 στο κλειστό γυμναστήριο της Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ η προπόνηση προεπιλογής της Εθνικής Ομάδος για τους αθλητές που γεννήθηκαν το 2006 & 2007 της  ΕΣΚΑ-Η παρουσία των ομοσπονδιακών  Προπονητών ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ  σε συνεργασία με τους περιφερειακούς  Προπονητές των κλιμακίων της ΕΣΚΑ-Η  κ.κ.  ΑΝΔΡΕΑ ΜΕΛΙΓΔΗ & ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ  & ΤΑΚΗ ΦΩΤΙΑΔΗ  &  ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΡΟΠΟΛΙΘΡΑ.

Την προπόνηση, η οποία ήταν  κεκλεισμένων των θυρών λόγω του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, παρακολούθησαν ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της Ε.Ο.Κ. και Πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η κος ΤΑΚΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ καθώς και ο Ταμίας  και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η κος ΔΗΜ. ΡΟΖΗΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του τόσο στην Διοίκηση της Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ για την παραχώρηση του γηπέδου της , και όλων των απαραίτητων που χρειάστηκαν στην προπόνηση τα παιδιά , όσο και στις Διοικήσεις των Σωματείων μελών της,  για την ανταποκριση στο κάλεσμα των ομοσπονδιακών προπονητών.

Τέλος οι μεγαλύτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους πρωταγωνιστές αυτού του event τους αθλητές των σωματείων που με το κέφι τους και την διάθεση που επέδειξαν στην συγκεκριμένη προπόνηση,  έδωσαν το μήνυμα για καλύτερες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Υποστήριξη: SilkTech