Η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Πέλοπα Πατρών

Δευτέρα, Νοέμβριος 28, 2022 - 6:13μμ
Λαμπρή εκδήλωση

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Θεανώ Ζαγκλιβέρη, επισκέφθηκε την Πάτρα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση της Διοίκησης του Α.Ο Πέλοψ Πατρών, για να παραβρεθεί στην επετειακή εκδήλωση για τα τριάντα χρόνια της ιστορικής διαδρομής του αχαϊκού σωματείου.

Η λαμπρή εκδήλωση έγινε στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων της Πάτρας και εκτός από την Πρόεδρο, έδωσαν το «παρών» η Α’ Αντιπρόεδρος Αννα Στρούμπου και η ταμίας Φιλιππία Κοχλιαρίδου.

Η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ στο σύντομο χαιρετισμό της εξήρε την πορεία του συλλόγου και συνεχάρη τους ανθρώπους του Πέλοπα για την συνεχή, συνεπή και ποιοτική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα. Επίσης έκανε ειδική αναφορά στον ιδρυτή του Πέλοπα, Γιώργο Μιχαλόπουλο, έναν εμβληματικό εκπρόσωπο του Πελοποννησιακού Αθλητισμού. 

Η κα Θεανώ Ζαγκλιβέρη βράβευσε την κορυφαία αθλήτρια του Πέλοπα στο τμήμα Άρσης Βαρών, Άρτεμη Θεριακή, ενώ μαζί με την Αντιπρόεδρο και την Ταμία ΕΟΑΒ, ολοκλήρωσαν την επίσκεψη τους στην Πάτρα με επίσκεψη στο γυμναστήριο του Πέλοπα στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού σταδίου και ξενάγηση από τον πρόεδρο του συλλόγου, Σωτήρη Μπιλιανό και τον ιδρυτή του, Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Υποστήριξη: SilkTech