Ι. Πολλάτος: «Πολύ δύσκολη δοκιμασία, ελπίζουμε να μην έχουμε νέα αναβολή»

Δευτέρα, Δεκέμβριος 21, 2020 - 5:02μμ

Ένας από τους αθλητές που είναι πραγματικά γέννημα θρέμμα του ΝΟΠ, είναι ο Ιάσονας Πολλάτος ο οποίος ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες «δαιμόνων». Ο Πολάτος είναι ένας από τους πολλούς γηγενείς παίκτες που στηρίχτηκε πάνω του ο προπονητής Βασίλης Λαμπάτος το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Πατρινός αμυντικός αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην ομάδα το lock down στον ελληνικό αθλητισμό.

«Πραγματικά είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για όλους και ειδικά για εμάς τους πολίστες είναι ακόμα πιο δύσκολο που είμαστε τόσο καιρό εκτός προπονήσεων και εκτός νερού» είπε αρχικά ο Ιάσωνας Πολάτος και πρόσθεσε: «Το ακόμα μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι αυτή η αβεβαιότητα που υπάρχει και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πότε θα ξεκινήσουμε. Βέβαια να πω πως έχουμε εμπιστοσύνη στους ειδικούς και τηρούμε τα μέτρα με την ελπίδα όλο αυτό να τελειώσει το συντομότερο και με τις μικρότερες απώλειες.

Στο ΝΟΠ έχουμε φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη δράση. Όλοι οι παίχτες μαζί με τον προπονητή μας, τη διοίκηση αλλά και τους νεώτερους αθλητές που έρχονται, είμαστε σαν μια οικογένεια. Περιμένουμε και ελπίζω αυτή την φορά να μην αναβληθεί ξανά το πρωτάθλημα αφού θα είναι καταστροφικό τόσο για το πόλο όσο και για τα ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Υποστήριξη: SilkTech