Η πενταμελής ομάδα που σχεδίασε το look των Μεσογειακών

Τετάρτη, Ιούλιος 10, 2019 - 9:50μμ

Πρώτη φορά παρουσιάστηκε σύσσωμη η πενταμελής ομάδα που σχεδίασε το look των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων. Το δημιουργικό τμήμα των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που δίνει χρώμα, κίνηση, έμπνευση και προετοιμάζει την Πάτρα φορώντας της τα χρώματα των Αγώνων.

Τέλη Ιουλίου πρόκειται να ντυθεί η Πάτρα στα χρώματα των Αγώνων που δεν είναι άλλα από το μοβ, το κόκκινο-φούξια, το γαλάζιο, το μπεζ της άμμου, το πράσινο της βλάστησης, χρώματα που συνθέτουν το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας καθώς και τις φυσικές ομορφιές της.

Η Ομάδα: Κωνσταντίνος Καρλής, Τζέι Ιμτύας, Ευαγγελία Τσοκανά, Θοδωρής Καπογιαννόπουλος (γραφίστες), Βιβή Ανδριοπούλου (creative director).

Μια ομάδα γεμάτη χρώμα και δημιουργικότητα!

Η μακέτα που συνθέτει όλα εκείνα τα σημεία και τα στοιχεία της Πάτρας που την κάνουν ξεχωριστή!

Το Αστικό της περιβάλλον, η Βροχή, ο Άνεμος, το Λιμάνι, το Ηλιοβασίλεμα, η Βαράσοβα με την Παλιοβούνα, οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες, η Γέφυρα Ρίο-Αντίρριο, οι Δρόμοι της, το Δάσος, ο Ποταμός και οι Ακτές της είναι όλα εκείνα τα σημεία και τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Πόσο μάλλον σε αυτή της την στιγμή που θα ντυθεί με τα χρώματα των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Πάτρα 2019!

Υποστήριξη: SilkTech