Η Πάτρα παρέλαβε τη σημαία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων

Τετάρτη, Ιανουάριος 24, 2018 - 2:48πμ

Τη σημαία της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 παρέλαβε νωρίτερα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Για το σκοπό αυτό νωρίτερα έφτασαν στο Δημαρχείο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούν τους χώρους οι οποίοι προτείνονται για τη διεξαγωγή αγώνων.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος επεσήμανε ότι η Πάτρα έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό και πως η πόλη θα κάνει το 2019 ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός, όπως αρμόζει στην ίδια αλλά και στη χώρα. Ο δρόμος όπως είπε δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θα χρειαστεί πολλή δουλειά.

Εν αναμονή της άφιξης στο δημαρχείο της Πάτρας

Μαζί με τους υψηλούς επισκέπτες της ΔΕΜΑ θα βρεθούν στην Πάτρα, μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο, αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Η τελετή παράδοσης της σημαίας θα γίνει στο δημαρχείο της Πάτρας και οι δημοτικοί παράγοντες δηλώνουν ότι θα υποδεχθούν και θα καλοδεχθούν τους προσκεκλημένους, αναμένοντας να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πάτρα, οι «αθάνατοι» πέρα από τις επαφές που θα έχουν με τον δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής Αρχής θα επισκεφθούν και τους προτεινόμενους χώρους για τη διεξαγωγή των αθλημάτων των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, ώστε να διαμορφώσουν και οι ίδιοι άποψη.

Υποστήριξη: SilkTech