Η Πάτρα αποχαιρέτισε Ιταλούς και Ελληνες αθλητές στίβου (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019 - 11:24πμ

Μια ζεστή εκδήλωση επιφύλαξαν φορείς της πόλης σε περίπου 20 αθλητές στίβου που επέλεξαν την Πάτρα για προετοιμασία.

Ο λόγος για την Εθνική Ομάδα Σπριντ Στίβου (γκρουπ Κώστα Ηλία), αποτελούμενη από 7 αθλητές και αθλήτριες μεταξύ των οποίων και η πρωταθλήτριά  Μαρία Μπελιμπασάκη, καθώς και 9 Ιταλοί πρωταθλητές της ομάδας στίβου από την πόλη Βαρέζε της Ιταλίας.

Τα δύο γκρουπ, που συνέπεσε η προετοιμασία τους, χρησιμοποίησαν ακόμα και την Καλόγρια, αλλά και την Πλαζ.

Η Εθνική φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από 14 έως και 25 Απριλίου ενώ οι Ιταλοί πρωταθλητές από 16 έως και 24 Απριλίου, φιλοξενούμενοι του Πατραϊκού.

Ο Δήμος Πατρέων, η διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. και η διοίκηση του Πατραϊκού αποχαιρέτισαν με θερμά λόγια τους αθλητές, μοιράζοντάς τους αναμνηστικά δώρα και πασχαλινά αυγά.

Παρόντες ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Σταδίου, Τάκης Πετρόπουλος (ανακοίνωσε την έγκριση μελέτης 1,5 εκατ. ευρώ για την αναβάυμιση του Σταδίου), ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., Βαγγέλης Τζελάτης, οι προπονητές στίβου Δημήτρης, Ορφανόπουλος, Γιάννης Δαγκόγλου, ο προπονητής τάε κβον ντο, Μιχάλης Κωτσόπουλος κ.α.

Τόσοι οι Ιταλοί, όσο και οι Ελληνες διεθνείς αθλητές ευχαρίστησαν όλους για την υποδειγματική φιλοξενία, που πιστοποιεί πως η Πάτρα έχει τεράστιες δυνατότητες για την εξιοποίηση του αθλητικού τουρισμού.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech