Η Παναχαϊκή βραβεύει Σωτ. Αυγερινόπουλο και Γρ. Πλιάτσικα

Παρασκευή, Δεκέμβριος 9, 2022 - 3:01μμ
Αυγερινόπουλος - Πλιάτσικας

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω αυτή την Κυριακή (11/12,14:45), η ΠΑΕ θα τιμήσει για την προσφορά τους στην ομάδα τους παλαίμαχους άσους της, Γρηγόρη Πλιάτσικα (1969-1975) και Σωτήρη Αυγερινόπουλο (1969-1975)

"Δυο σημαντικά ονόματα στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου έχουν συνεισφέρει ο καθένας τους ξεχωριστά, εκπροσωπώντας επάξια τη φανέλα της ομάδας μας. 

Σας περιμένουμε όλους να τους τιμήσουμε στο ημίχρονο του αγώνα", η σχετική ανακοίνωση.
ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Λίγο πριν το ματς με το Αιγάλεω, την Κυριακή (11/12, 14:45) ο προπονητής της ομάδας μας Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.
Αρχικά τόνισε πως :« Είμαστε έτοιμοι σε ένα κομβικό παιχνίδι, μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά είχαμε αρκετές μέρες για να δουλέψουμε οπότε είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι με το Αιγάλεω. Μια δυνατή ομάδα, που δύσκολα δέχεται γκολ και είναι πολλά χρόνια στην κατηγορία. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς.»
Σε άλλο σημείο επεσήμανε πως : «Το σημαντικό είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι είναι όλοι μας οι παίκτες διαθέσιμοι εκτός από τον Niltinhio. Παίζουμε στο σπίτι μας και οι νίκες είναι μονόδρομος. Με την παρουσία του κόσμου και την δυναμική των παικτών θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη σ' αυτόν τον εντός έδρας αγώνα. Η συμβουλή μου στους ποδοσφαιριστές είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι να μη βιαζόμαστε και να έχουμε υπομονή για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δουλέψει πολύ έχουμε στρατηγική και μπορούμε να κερδίσουμε το στόχο μας. Παρά την ήττα στο προηγούμενο ματς έχουμε πεισμώσει και ξέρουμε πως σε έναν πόλεμο κάποιες μάχες θα τις χάσουμε όμως εμείς προχωράμε για το επόμενο ματς.»
Αναλυτικά η δήλωσή του:

Υποστήριξη: SilkTech