Η Παναχαϊκή στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Φλόγα»

Πέμπτη, Φεβρουάριος 25, 2021 - 5:02μμ

Τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» επισκέφθηκε τριμελής αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 1891 την Πέμπτη 18-2-2021 επί τη ευκαιρία της ημέρας καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου.

Τα μέλη της διοίκησης (Ολυμπία Μπάρλου, Αποστόλης Βεντουρής και Δημήτρης Γκαβέρας) συνεχάρησαν τους εκπροσώπους της «Φλόγας» για το δύσκολο και σπουδαίο έργο του συλλόγου.

Μάλιστα εκδήλωσαν αφενός μεν την αμέριστη συμπαράσταση τους, αφετέρου δε την έναρξη της ποικιλότροπης συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 στο πλαίσιο των κοινωνικών και φιλανθρωπικών της δράσεων.

«Όλοι μαζί στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ο παιδικός καρκίνος μπορεί πια να θεραπευτεί  στην συντριπτική του πλειοψηφία. Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και τα νοσούντα παιδιά και τις πάσχοντες οικογένειές τους να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, με αγάπη και με ελπίδα».

Από το 1982 η Φλόγα φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» Τασία Παπαϊωάννου και Ράνια Σπυροπούλου µιλώντας για τη στήριξη της Παναχαϊκής τόνισαν: «Η επίσκεψη αυτή στα γραφεία µας, µας συγκίνησε ιδιαίτερα και µας γέµισε µε ελπίδα και αισιοδοξία για τον πολύπλευρο αγώνα που κάνουµε.

Τρεις νέοι άνθρωποι εκπροσωπώντας την αγαπηµένη οµάδα της πόλης µας, την «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» δήλωσαν εθελοντές και συνοδοιπόροι µας σε αυτή τη δύσκολη και επώδυνη διαδροµή που διανύει η «ΦΛΟΓΑ» 39 χρόνια τώρα.

Παιδιά, γονείς και εθελοντές της «ΦΛΟΓΑΣ» τους ευχαριστούμε θερμά και πιστεύουµε ότι έχοντας στο πλευρό µας ως συνοδοιπόρο τον κόσµο της Παναχαϊκής θα πολλαπλασιάσουμε τις νίκες µας απέναντι στον καρκίνο.

Υποστήριξη: SilkTech