Η Παναχαϊκή σκόνταψε 0-0 με τα Χανιά

Κυριακή, Μάρτιος 26, 2023 - 5:04μμ
Πρεμιέρα β' γύρου

Η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τα Χανιά το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδό της στην πρεμιέρα του Β' γύρου της Β' Εθνικής, σε ένα ματς που άπαντες θέλουν να ξεχάσουν.

Χαμένο πέναλτι ο Μυτίδης στο 8ο λεπτό, δοκάρι ο Μπουρσέλης στο 24΄ για τους Κρητικούς, με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα της Πάτρας λόγω αποβολής του Κωνσταντακόπουλου στο 54ο λεπτό.

Με τρία παιχνίδια συνεχίστηκε η 16η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να σημειώσει την τέταρτη σερί νίκη της μένοντας στο 0-0 με τα Χανιά. Η Καλαμάτα πήρε τη νίκη στην έδρα του Ηροδότου με 1-2 και επέστρεψε μετά από πέντε αγωνιστικές στα τρίποντα, ενώ το Αιγάλεω «τσίμπησε» τον βαθμό στην Ιεράπετρα με το 0-0 απέναντι στον ΟΦΙ.


Παναχαϊκή - Χανιά 0-0
Η Παναχαϊκή έχασε τεράστια ευκαιρία μόλις στο 8' να πάρει το προβάδισμα καθώς κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μυτίδης είδε τον Καλογεράκη να του λέει «όχι», ενώ και σε δεύτερο χρόνο στο ριμπάουντ ο επιθετικός των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να νικήσει των γκολκίπερ των Χανίων. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα πατήματά τους και δημιούργησαν καλές στιγμές με μεγαλύτερη αυτή στο 22' όταν η μπάλα από προσπάθεια του Μπουρσέλη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωράκη. Στο δεύτερο μέρος οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τους Αχαιούς να μένουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Κωνσταντακόπουλου και τα Χανιά να φεύγουν με το ισόπαλο 0-0 βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που «έτρεχε» η Παναχαϊκή.
Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ (64′ Στεργίδης), Τριμμάτης, Τσακμάκης, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (85′ Πε΄ταρ), Λινάρδος (85′ Χαντί), Αλεξόπουλος, Μυτίδης (54′ Ν. Καρακλάιτς), Τσιάρας
Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σαρρής (90′ Σέχου), Σερβιλάκης, Κατσούρι (79′ Μαρτσάκης), Μπουτσάκης (70′ Ναζίμ), Λεμονής, Μπουρσέλης (79′ Ιατρούδης), Μανουσάκης, Κόλα (70′ Κοκκίνης), Μάναλης

Αμέσως μετά τον αγώνα με τα Χανιά σήμερα Κυριακή (26/03) ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 60 μέρες και γνωρίζαμε ότι δε θα έχουμε ρυθμό. Γνωρίζαμε τα προβλήματα της αντίπαλης ομάδας γι'αυτό επιλέξαμε να παίξουμε με τον τρόπο που παίξαμε. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, κερδίσαμε το πέναλντι και δυστυχώς χάθηκε. Είμασταν γενικά καλοί, ξέραμε ότι τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα.Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που δεν έχασαν αυτό παιχνίδι. Αυτή η ομάδα κερδίζει συνέχεια γιατί αρνείται να χάσει. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα με έναν παίκτη λιγότερο δύσκολα θα κράταγε σήμερα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων»
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Υποστήριξη: SilkTech