Η Παναχαϊκή παίζει με τον ΠΑΟ Ρουφ

Παρασκευή, Απρίλιος 28, 2023 - 6:45μμ
Τα έσοδα στους ποδοσφαιριστές

Η 20μελής αποστολή της Παναχαϊκής για το αυριανό ματς, Σάββατο (29/04, 14:45) με τον Π.Α.Ο. Ρουφ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2, αποτελείται από τους:

Κολουβούρη, Μικέ, Silva, Karaklajic Ν., Larrea, Κοντοχρήστο, Μυτίδη, Κωνσταντακόπουλο, Carlos Daniel, Λιοφάγο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τσακμάκη, Χαντί, Ζυγκερίδη, Αντωνιάδη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με τον Π.Α.Ο. Ρουφ (29/4 - 14:45) ανακοινώνει τα εξής:

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Ντίνο Στάικο ο οποίος αγόρασε 50 εισιτήρια για το λόγο αυτό, ενώ είναι και ο μοναδικός από την πόλη που μέσω της εταιρείας του διαφημίζεται στην επίσημη εμφάνιση της Παναχαϊκής.

Καλούμε εκτός από τον κόσμο μας όλους τους φορείς της πόλης, όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν να έρθουν στο γήπεδο ή να αγοράσουν εισιτήρια και να στηρίξουν αυτό το σκοπό τόσο στο ματς του Σαββάτου (29/4) με τον ΠΑΟ Ρουφ όσο και στο επόμενο έδρας με την Προοδευτική (7/5).

Υποστήριξη: SilkTech