Η Παναχαϊκή για την ανακατασκευή των Προσφυγικών

Σάββατο, Ιανουάριος 15, 2022 - 1:38μμ
Έτοιμο!

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήρια της προς τη διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας και όλους όσοι έβαλαν το λιθαράκι τους έτσι ώστε να αποκτήσει ξανά ζωή το γήπεδο των Προσφυγικών.

"Ένα ιστορικό γήπεδο στο κέντρο της πόλης μετατράπηκε σε στολίδι και μετά από πολλά χρόνια θα δώσει πνοή σε μία περιοχή που διψά για ποδόσφαιρο.
Τέτοιες ενέργειες πάνε μπροστά το ποδόσφαιρο της περιοχής μας και βοηθούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος.
Η Παναχαϊκή με τη φιλοσοφία που τη διέπει πλέον στο ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία και τις ακαδημίες της πόλης κάτι που ήδη έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ενέργεια που θα αποβλέπει στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που τροφοδοτεί με παίκτες τις ανώτερες κατηγορίες".

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά έγινε η προπόνηση του Σαββάτου (15/1). Οι "κοκκινόμαυροι" προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου και εκτός έμειναν οι Μικές και Μπελεζάκης που έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Την Κυριακή (16/1) στις 11:30 το πρωί θα γίνει προπόνηση ανοικτή για τον κόσμο  και η είσοδος των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν την προπόνηση θα γίνεται μόνο από την Θύρα 2. 

Υποστήριξη: SilkTech