Η Παναχαϊκή φιλικά με Ολυμπιακό Β' - Παναθηναϊκό Β'

Τρίτη, Σεπτέμβριος 6, 2022 - 11:25πμ
Συνέχεια δοκιμών

Την προσεχή Τετάρτη (7/9 - 18:00) η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Β' εκτός έδρας στο προπονητικό κέντρο των ερυθρολεύκων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Β' στο προπονητικό κέντρο των ερυθρολεύκων (7/9 - 18:00).
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους εξής:
Θεοδωράκης, Κολοβούρης, Liporace, Silva, N. Karaklajic, P. Karaklajic, Αλεξόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Κέρι, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Ρουγκάλας, Στασινόπουλος, Στεργίδης, Τοπάλ, Τριμμάτης, Τσακμάκης, Τσιάρας, Χαντί, Ζυγκερίδης, Λινάρδος, Αγκαράι, Carlos.
Όσοι έμειναν εκτός θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Τετάρτης (7/9).
Η αποστολή της Παναχαϊκής θα γευματίσει στην Πάτρα και ακολούθως θα αναχωρήσει για το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (10/9 -17:30) η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Β' και την Πέμπτη (15/9) την Καλαμάτα με την ώρα διεξαγωγής να γίνεται γνωστή προσεχώς.

Για τα δύο εντός έδρας φιλικά η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ και παροτρύνουμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια διαρκείας και την κάρτα μέλους έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν με την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου για τα φιλικά.

Θυμίζουμε ότι τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο στην Αγυιά είναι ανοικτά Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή από τις 17:30 έως τις 20:00 και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν το διαρκείας και την κάρτα μέλους.

Συμμετοχή των Κ ομάδων στο Attica

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΘΗΡΩΝ

Την δική τους τοποθέτηση γνωστοποίησαν οι οργανωμένοι του Πανιωνίου, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.
Συγνώμη για την αντίδραση τους ζήτησαν οι «Πάνθηρες» αναφορικά με τα όσα έγιναν στο φιλικό με την Παναχαϊκή.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν:
Με 40 χρόνια πορείας στο οπαδικό κίνημα, έχουμε μάθει στα λάθη μας να μην κρυβόμαστε, στα δύσκολα να βγαίνουμε μπροστά... Όσα συνέβησαν χθες έβλαψαν την ομάδα και τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Το σχόλιο του προπονητή  Σούλη Παπαδόπουλου για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2:

https://www.facebook.com/watch/?v=811530529978377

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ
Οι κάρτες μελών διαθέσιμες για τους φίλους της Παναχαϊκής σε κάθε γωνία της Ελλάδας και του εξωτερικού! Η επιθυμία των φιλάθλων μας να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια είναι μεγάλη και η ΠΑΕ βλέποντας αρκετό κόσμο από άλλες περιοχές της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό να επιθυμεί να αποκτήσει κάρτα μέλους αποφάσισε να τη διαθέσει και μέσα από το e-shop. Μπείτε στο «κοκκινόμαυρο» ηλεκτρονικό κατάστημα και αποκτήστε τη δίκη σας κάρτα μέλους οπουδήποτε και αν βρίσκεστε!

Υποστήριξη: SilkTech