Η Παναχαϊκή έκοψε την πίτα της και παίζει με την ΑΕΚ

Σάββατο, Ιανουάριος 21, 2023 - 11:23πμ
Καλή χρονιά
Ενωμένο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η Διοίκηση,το τεχνικό team της Παναχαϊκής, η αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής με τον Πρόεδρο κ. Σεμιτεκόλο Παναγιώτη,τον Αντιπρόεδρο Α. κ. Σβόλη Κωνσταντίνο,τον Β´ Αντιπρόεδρο και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Βελισσάρη Δημήτριο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Χαριτωνίδη Σαμψών, τον Ταμία κ.Τσούνα Βασίλειο και οι εκπρόσωποι των παλαίμαχων κ. Αργυρόπουλος Δημητρης (Πρόεδρος των παλαίμαχων) και ο κ. Στραβοπόδης Βασίλειος, δείπνησαν το βράδυ της Παρασκευής(20/01)στο Lido again στην περιοχή των Ροϊτίκων.

Σε ζεστό και άκρως οικογενειακό κλίμα ,όπως πάντα, χαλάρωσαν για λίγο από τους έντονους ρυθμούς προπόνησης ,πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 και αντάλλαξαν ευχές.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Ivan Silva ο οποίος κέρδισε το φλουρί!

Η Διοίκηση της ομάδας ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, κυρίως με υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί για τη φιλοξενία και το γεύμα το προσωπικό του Lido again-Πλέγας catering καθώς και προσωπικά τον ιδιοκτήτη Πλέγα Μάκη αλλά και το «ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ» για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΕΚ

Η Παναχαϊκή υποδέχεται  το μεσημέρι του Σαββάτου (21/01, 14:45) την ΑΕΚ Β στο γήπεδό της, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Η 22μελής αποστολή  απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Θεοδωράκης,Μικές,Κολοβούρης,Ρουγκάλας, Στεργίδης,Λιοφάγος, Στασινόπουλος,Τοπάλ,Τσακμάκης, Larrea,Λινάρδος,Τσιάρας, Karaklajic P.,Χαντί, Karaklajic N.,Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης,Παπαχρονόπουλος,Silva,Αλεξόπουλος, Τριμμάτης,Ζυγκερίδης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

"Αυτό το Σάββατο(21/01)θα είμαστε άλλη μια φορά εκεί, στο γήπεδο της ομάδας μας για να βραβεύσουμε,να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου δυο σημαντικούς ανθρώπους.
 
Δυο ξεχωριστά ονόματα για την Παναχαϊκή, που έχουν ιδιαίτερη θέση στη συνείδηση όλων μας.Ο ο κ.Νίκος Σταματόπουλος (1972-1985) και ο κ.Ανδρέας Ζήκος (1982-1990) θα βρίσκονται μαζί μας για να τους τιμήσουμε και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους".

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.
 
Μεταξύ άλλων είπε πως: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή νεανική ομάδα.

Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου η ΑΕΚ Β θα έχει μάλιστα και κάποιους παίκτες από την πρώτη ομάδα της και σίγουρα δεν έχουν το βαθμολογικό άγχος που έχουμε εμείς.

Ερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα και όταν χάνεις ένα παιχνίδι το πιο καλό φάρμακο είναι να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι και να φτιάξεις την ψυχολογία σου.Δουλέψαμε πολύ καλά και αυτή την εβδομάδα όπως δουλεύουμε κάθε φορά και αν καταφέρουμε και κερδίσουμε θα βρεθούμε και πάλι πολύ ψηλά.»

Δείτε αναλυτικά τη δήλωσή του:

Υποστήριξη: SilkTech