Η Παναχαϊκή απέκτησε τον Χρήστο Κοντοχρήστο

Παρασκευή, Ιανουάριος 27, 2023 - 12:00πμ
Ο Χρήστος Κοντοχρήστος

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο αμυντικό Χρήστο Κοντοχρήστο που μέχρι πρότινος ανήκε στην Athens Kallithea FC, στη Super League 2.

"O αμυντικός, αποτελεί πλέον μια ποιοτική προσθήκη για την ομάδα.
 
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ακαδημία του Πανιωνίου, αργότερα (μεταξύ άλλων) φόρεσε την φανέλα της Νίκης Βόλου, του ΠΑΣ Λαμία, της Παναχαϊκής, του Διαγόρα και μέχρι πρότεινος της Athens Kallithea FC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε φορέσει τη φανέλα των κοκκινόμαυρων και στο παρελθόν κατά την περίοδο 2014-2015.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Παναχαϊκής και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα «κοκκινόμαυρα».

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

"Ανέβηκαν οι παλμοί για τους κοκκινόμαυρους και στην σημερινή προπόνηση εν όψει του ματς με τον Ηρόδοτο την Κυριακή(29/01,14:45).
Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα προπόνησης για το νέο μέλος της ομάδας μας,τον Χρήστο Κοντοχρήστο,όπου οι ποδοσφαιριστές μας του ετοίμασαν και το ανάλογο καλωσόρισμα για την υποδοχή του στην ομάδα.
Μπήκε αμέσως στο κλίμα των προπονήσεων και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους.
Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ΓΕ Παναχαϊκή και περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής, sprint αντίδρασης με και χωρίς μπάλα και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής.
Ο Μυτίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.
Επόμενη προπόνηση ορίστηκε για αύριο Παρασκευή (27/01) στο γήπεδο της ομάδας μας".

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ

Η Κ19 της Παναχαϊκής αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/01,12:00) την αντίστοιχη ομάδα του Ηρόδοτου στο γήπεδο Αστριτσίου, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Κ16 συμμετέχει στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» και αντιμετωπίζει το Σάββατο (28/01,15:00) τον Πανιώνιο στο γήπεδο Fous de Foot, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Κ14 συμμετέχει επίσης στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» και αυτό το Σάββατο (28/01, 17:00) αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στο γήπεδο Fous de Foot, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Υποστήριξη: SilkTech