Η Παναχαϊκή 2-1 τα Τρίκαλα

Σάββατο, Μάιος 8, 2021 - 4:39μμ

Την πρώτη της νίκη στα πλέι άουτ του 62ου πρωταθλήματος της Super League 2 (Β' Εθνική) πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου η Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου νικησε δίκαια 2-1 τα Τρίκαλα.

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης


Tην πρώτη της νίκη στα Play Out σημείωσε η Παναχαϊκή, η οποία επικράτησε με 2-1 των Τρικάλων στην Αγυιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι-πρωταθλήματος της Superleague 2.
Ο Αγώνας
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Καραπίτσου, αφού μόλις στο 13ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ της αναμέτρησης. Ο Κουσκουνάς μοίρασε εξαιρετικά για τον νεαρό Παπαδόπουλο, εκείνος έκανε υποδειγματικό τελείωμα κόντρα στον Περλιέσι και άνοιξε το σκορ για το 1-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα με την κοκκινόμαυρη φανέλα.
Ωστόσο, οι κοκκινόμαυροι δεν έμειναν εκεί! Επτά λεπτά αργότερα, ο Μπάτροβιτς σημείωσε ένα από τα ομορφότερα τέρματα της φετινής Superleague 2. Ο Μαυροβούνιος εξτρέμ πήρε φόρα, εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Περλιέσι, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Παναχαϊκής στο 20′.
Ο Καλογιάννης δεν μπόρεσε να πιστέψει ότι η ομάδα του έχει δεχθεί ήδη δυο γκολ το πρώτο εικοσάλεπτο και έτσι προχώρησε σε δυο διορθωτικές κινήσεις μόλις στο 23′, περνώντας στον αγώνα τους Πιαστόπουλο και Σουλιώτη. Μάλιστα, το πλάνο του έμπειρου προπονητή απέδωσε, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ.
Ο Σταματής έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Κολοβούρης αποκρούει εντυπωσιακά το πρώτο σουτ του, αλλά ο έμπειρος επιθετικός στην επαναφορά μειώνει σε 2-1. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Περράκη για το πρώτο μέρος, δεν είχαμε κάποια άλλη αλλαγή στο σκορ, σε ένα εξαιρετικό ημίχρονο με τρία γκολ μέσα σε 35 λεπτά.
Η Παναχαϊκή έπαιξε υποδειγματικά στα πρώτα 25 λεπτά, ωστόσο στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν.
Κράτησε το 2-1, πήρε τη νίκη
Νωθρό ήταν το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους στην Αγυιά, χωρίς απολύτως καμία επικίνδυνη φάση στην εστία των δυο ομάδων στα πρώτα 30 λεπτά. Τόσο τα Τρίκαλα όσο και η Παναχαϊκή, είχαν μια ανούσια κατοχή, την οποία δεν μπορούσαν να μετατρέψουν σε κάτι αξιόλογο.
Ο Καραπίτσος προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο 59′, βάζοντας μέσα τους Μουστακόπουλο, Γιούσης και Τσερούτι και το παιχνίδι... άνοιξε.
Ανάκογλου και Πανίδης απείλησαν με σουτ στο 68ο λεπτό, ενώ δυο λεπτά αργότερα οι κοκκινόμαυροι έχασαν διπλή τεράστια ευκαιρία. Αρχικά, ο Μπάτροβιτς έκανε το σουτ, αλλά ο Περράκης δεν έδειξε σέντρα, καθώς θεώρησε πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, ενώ στη συνέχεια το εξαιρετικό σουτ του Κουσκουνά απομάκρυνε ο Περλιέσι. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα -παρά το δοκάρι του Σταματή στο 90+3′, με την Παναχαϊκή να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στα Play Out.
Από την άλλη τα Τρίκαλα πλέον... τρέχουν, καθώς μετά τη νίκη της Α.Ε. Καραϊσκάκης στη Δράμα, βρίσκονται μόλις στο -2 από τη 11η θέση που οδηγεί στην Football League.

ΣΚΟΡΕΡ: 12′ Παπαδόπουλος σουτ, 20′ Μπάτροβιτς φάουλ – 35′ Σταματής σουτ

Στο 90+3′ προσπάθεια του Σταματή κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Κολοβούρη!

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος (59′ Τσερούτι), Λαρέα, Μπρους, Αργυρόπουλος (59′ Μουστακόπουλος), Ανάκογλου (80′ Σκεπετάρης), Παπαδόπουλος (59′ Γιούσης), Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Τάχατος, Ευθυμίου (68′ Πανίδης), Νιάρος, Κεχαγιάς (23′ Σουλιώτης), Ντιαλόσι (62′ Παπαγεωργίου), Κλεμέντε (23′ Πιαστόπουλος), Σταματής.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Καλλής (Ανατ. Αττικής)
Κίτρινες: Λαρέα, Κουσκουνάς, Μουστακόπουλος, Μπάτροβιτς – Πιαστόπουλος

Στα άλλα παιχνίδια είχαμε:

Απόλλων Λάρισας-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0 

ΣΚΟΡΕΡ: 6′ Σέχου κεφ.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρα, Μπαλογιάννης, Μπάλλας, Ντα Κάμπο, Λουκάς, Γιάκος, Αθανασιάδης, Σέχου.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης, Περδίκης, Ζήσης (46′ Χιντζίδης), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης (77′ Αρναούτογλου), Γκίνη (77′ Τσιλιγγίρης), Μπαράτα (70′ Ντούνης), Κούστα, Βουό.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Κούστα
Κόκκινες: 60′ Μόρας – 88′ Κούστα

Δόξα Δράμας-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-4!!!

ΣΚΟΡΕΡ: 23′ Σαμπανίδης σουτ, 73′ Πινδώνης κεφ. – 61′ Ναζίμ κεφ, 80′ Μπρέμπος σουτ, 81′ Ρούνεϊ σουτ, 84′ Δούμτσιος σουτ

Δόξα Δράμας (Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Αγγελόπουλος (68′ Παπαϊωάννου), Άντερσον, Κουκόλης, Παρασκευάς, Μαυριάς, Μπελεβώνης, Πινδώνης Μενσά (68′ Κόντος), Φυτόπουλος (46′ Παπαργυρίου), Σαμπανίδης.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Χουάντερσον, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Ρουμπανγκούκα (37′ Κορέλας), Δούτσιος, Μαύρου (69′ Φελίπε), Ναζίμ, Τάμπας (37′ Φετεινίδης), Μπεκατώρος (79′ Μπρέμπος), Ρούνεϊ, Λόβριτς.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Πάτρας (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Χουάντερσον

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/05 2.45μ.μ.)

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας

Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech