Η Παναχαϊκή 0-0 με την Καλαμάτα

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 16, 2022 - 8:25μμ
Μηδέν στην Αγυιά

Ενα ακόμα φιλικό προετοιμασίας για την Παναχαϊκή, που αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Καλαμάτα, το βράδυ της Παρασκευής (16/9) στην Αγυιά.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Χρήστος Θεοδωράκης, Στεργίδης (70′ Τοπάλ), Λιποράσε, Τσακμάκης, Λαρέα (66′ Ριυγκάλας), Τσιάρας (88′ Σίλβα), Μπουρλάκης (58′ Κωνσταντακόπουλος), Χαντί (46′ Λινάρδος), Αλεξόπουλος (78′ Καρλίτος), Κέρι (73′ Π. Καρακλάιτς), Ν.Καρακλάιτς (52′ Τριμμάτης).

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ

Το Σάββατο (17/9) ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων Κ-16 και Κ-14 στο πρωτάθλημα Attica. Ο προπονητής των Κ ομάδων της ΠΓΕ Χάρης Ράντος με αφορμή την έναρξη των αγώνων και τα δύο εκτός έδρας ματς με τις αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας δήλωσε στο panachaikifc1891.gr:
"Η συμμετοχή των ομάδων μας στο Attica είναι μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Ειδικότερα για την ομάδα Κ-16 καθώς την έχουμε δουλέψει και ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Η Κ-14 ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο. Αυτό που μας ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι τα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό κόντρα σε ομάδες της Super League 1. Το πρωτάθλημα αυτό είναι μία καλή ευκαιρία κυρίως για τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2006 και το 2007 να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε παιχνίδια με υψηλό ρυθμό. Όσον αφορά τα παιχνίδια της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, σίγουρα το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και φυσικά να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια".

Υποστήριξη: SilkTech