Η "παλιοσειρά" στους οποίους ο ΝΟΠ οφείλει πολλά

Σάββατο, Ιούνιος 9, 2018 - 7:39μμ
Πολλάτος, Φυκούρας, Γκότσης, Κανελλόπουλος

Σε εξέλιξη ένα ακόμα πρωτάθλημα πόλο όπου μετέχει ο ΝΟΠ, συγκεκριμένα αυτό της Α2. Πέρυσι ήταν στην Α1, ίσως αν όλα πάνε καλά, θα είναι και του χρόνου εκεί, όπως γίνεται σχεδόν την τελευταία 13ετία, όταν ανεβοκατεβαίνει μεταξύ Α1 - Α2.

Έχει 7 συμμετοχές στην Α1 και 6 στην Α2. Κοινό σημείο της ομάδας αυτά τα χρόνια, μια φουρνιά παικτών που πήρε στους ώμους του την ομάδα. Παίκτες που δεν έζησαν τα μεγαλεία της 15ετίας '90-'05 με την σταθερή διοίκηση, τον άξιο προπονητή, τα ευρωταξίδια, τις μεγάλες διακρίσεις, τις αξιοπρεπείς αποδοχές, την αγάπη του κόσμου, την προβολή των ΜΜΕ και τόσα ακόμα που δικαίως απολάμβαναν. Χωρίς ίχνος υπερβολής, σε κείνη την ομάδα δεν της χαρίστηκε το παραμικρό.

Μα και τούτος ο βασικός πυρήνας του ΝΟΠ, άξιζε κάτι καλύτερο. Όμως έστω κι έτσι, αγόγγυστα, έβαλε πλάτη για την ομάδα. Χάρισαν πριμ και οδοιπορικά, του κόσμου τα χρωστούμενα. Προπονήθηκαν σε κρύα νερά, μετείχαν σε αποστολές εκτός Πάτρας, που ο θεός να τις κάνει αποστολές, είδαν παράγοντες να τους βγάζουν λόγο και την άλλη μέρα να εξαφανίζονται. Είδαν απεργίες, χρεώθηκαν 30άρες εξαιτίας άλλων, είδαν, είδαν, είδαν.

Πιθανώς η ιστορία να μην τους γράψει με χρυσά γράμματα, να μην τους βάλει δίπλα στον Γεωργιάδη και στον Διλέρνια, μα σε κάθε περίπτωση ο ΝΟΠ οφείλει πολλά στην παλιοσειρά των Βασίλη Κανελλόπουλου, Παναγιώτη Γκότση, Ιάσονα Πολλάτου, Παναγιώτη Ορφανού και Ιάσονα Φυκούρα.

Οι μόνοι πέντε παίκτες που έσμιξαν στην ανδρική ομάδα την περίοδο 2006-07 και συνεχίζουν ακόμα, απτόητοι στα δίσεκτα χρόνια του ΝΟΠ...

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech