Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καίγεται για ρευστό, μέγας κίνδυνος!

Πέμπτη, Ιούλιος 22, 2021 - 11:23πμ
Ο Γιώργος Μπάρλος

Με αρνητικό τρόπο ήρθε για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο της δημοσιότητας η Παναχαϊκή.

Το πρόσφατο επεισόδιο του μεγαλομετόχου Γιώργου Μπάρλου στο γραφείο του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου «λέει» πολλά. Η Παναχαϊκή κινδυνεύει άμεσα να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 λόγω συσσωρευμένων χρεών.

Η ΠΑΕ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον γκρεμό με τις προθεσµίες να λήγουν και να περιµένει πλέον ένα θαύµα για να δηλώσει συµµετοχή στο πρωτάθληµα της Super League 2 και να µην υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική. Εκτός από θαύμα χρειάζεται άμεσα, τι άμεσα; χθες δηλαδή, κι ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται απέλπιδες προσπάθειες να βρεθούν τα χρήματα για την εγγυητική τα οποία όμως περιμένουν πώς και πώς αυτοί που έχουν κάνει προσφυγή για να τα εισπράξουν! Και δεν είναι ένας και δύο...

Θυμίζουμε πως πριν από έναν μήνα περίπου, ο Γιώργος Μπάρλος δέχθηκε επίσημη πρόταση για την αγορά της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ μέσω δικηγόρου Αθηνών, εκπροσωπώντας 6 Αμερικανούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ακινήτων, της ναυτιλίας και έχουν επενδυτική εταιρεία. Το θέμα ανέδειξε με δημοσίευμά της η ιστοσελίδα sdna.gr και πράγματι είχε βάση.
Σημαντικό ρόλο στην ιστορία έπαιξε ο Πέτρος Σταθάκης.

Ο παλιός γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, είχε τις κατάλληλες γνωριμίες και γνωρίζοντας καλά το τι σημαίνει Παναχαϊκή, τους έπεισε να ασχοληθούν με την ΠΑΕ. Η υπόθεση δεν προχώρησε.

Από την άλλη πλευρά βοά η πιάτσα πως ο Γιώργος Μπάρλος, που άλλα περίμενε πέρυσι όταν ανέλαβε την ΠΑΕ και άλλα βρήκε, που αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε, παρά τις φιλότιμες είναι αλήθεια ενέργειές του, δεν θέλει να συνεχίσει άλλο μόνος του.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech