Η Ολυμπιάδα κέρδισε το τουρνουά που διοργάνωσε - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Οκτώβριος 19, 2020 - 6:02μμ

Το φιλικό τουρνουά που διοργάνωσε με τη συμμετοχή του Κόροιβου Αμαλιάδας, του Αιγιαλέοντα και του Άρατου Κιάτου, κατέκτησε η Ολυμπιάδα στην προετοιμασία που κάνει για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ η ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ στο τέλος κατάφερε να κερδίσει τον ΚΟΡΟΙΒΟ ΑΜΑΛ. με 3-2 στον μεγάλο τελικό.

Μετά το τέλος του τελικού ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κ.κ. Αντωνόπουλος Παναγιώτης έκανε απονομή αναμνηστικών στον νικητή του τουρνουά ενώ ο Γενικός Αρχηγός Βολλευ της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ κ.  Κανελόπουλος Παναγ. στην ομάδα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ ΑΜΑΛ.

«Η διοικητική ομάδα βόλλευ της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ καθώς και ο πρόεδρος της κ. Μάρκος Θεοδωράκης ευχαριστεί την διοίκηση  του ΚΟΡΟΙΒΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ για την συμμετοχή του στο τουρνουά και τους εύχεται καλό πρωτάθλημα με υγεία και επιτυχίες».

Στον μικρό τελικό παίχτηκε πολύ καλό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες και το τέλος του παιχνιδιού  βρήκε νίκη την ομάδα του Αιγίου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε απονομή στην 3η και 4η ομάδα αναμνηστικών από τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΠ κ. Κανελλόπουλο Θεόδωρο.

«Η διοικητική ομάδα βόλλευ της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ καθώς και ο πρόεδρος της κ. Μάρκος Θεοδωράκη ευχαριστεί τις διοικήσεις του ΑΟ ΑΙΓΕΙΑΛΕΩΝ και ΑΡΑΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και τους εύχεται καλό πρωτάθλημα με υγεία και επιτυχίες».

Μεγάλος Τελικός : ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜ 3-2

Μικρός Τελικός : ΑΙΓΕΙΑΛΕΩΝ - ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤ. 3 - 0

ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 3 - 0

Παίχτηκε ένα όμορφο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που το τέλος του παιχνιδιού βρήκε νικήτρια την ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜ. - ΑΙΓΕΙΑΛΕΩΝ 3 - 1

Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων με τελικό νικητή των ΚΟΡΟΙΒΟ ΑΜΑΛ.

Υποστήριξη: SilkTech