Η οικογένεια της Παναχαϊκής αποχαιρετά τον Γιώργο Δενάζη

Πέμπτη, Αύγουστος 9, 2018 - 11:01πμ

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια της Παναχαϊκής η απώλεια του Γιώργου Δενάζη, που έφυγε από τη ζωή μετά από νοσηλεία το τελευταίο διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο Πατρινός επιχειρηματίας δραστηριοποιήθηκε επί δεκαετίες στο χώρο του εμπορίου, ιδιοκτήτης της γνωστής βιοτεχνίας «Reggi» ενώ είχε διατελέσει και έφορος μπάσκετ της Παναχαϊκής. Γέννημα - θρέμμα παναχαϊκιώτης, αγάπησε τους «κοκκινόμαυρους» και δεν σταμάτησε ποτέ να παρακολουθεί την πορεία της.

Η κηδεία του 82χρονου Γιώργου Δενάζη θα γίνει την Παρασκευή (10/8) στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγιας Τριάδας Πατρών και η ταφή στο Α' δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Στη φωτογραφία το δελτίο του, όταν ήταν 15 χρονών παιδί, φυσικά μπασκετμπολίστας στην Παναχαϊκή. Είναι το 1951 και το μπάσκετ υπάγεται ακόμα στον ΣΕΓΑΣ. Η φωτογραφία προέρχεται από το λεύκωμα "Αναμνήσεις αθλοπαιδειών, Πάτρα 1920-1990"

* Η Παναχαϊκή εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δενάζη".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech