Η Ντένια Κουρέτα βοήθησε στη διάσωση λουομένων που κινδύνεψαν!

Παρασκευή, Μάιος 7, 2021 - 12:40μμ

Σε κίνδυνο βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (7/5) τρεις λουόμενοι στην περιοχή του Δημορρηγόπουλου στο Ρίο, καθώς είχαν πρόβλημα και κάλεσαν σε βοήθεια.

Για καλή τους τύχη, εκεί δίπλα, ήταν η πολίστρια της ΝΕΠ, Ντένια Κουρέτα που ετοιμαζόταν να κάνει μπάνιο.

Ιδού τι αφηγήθηκε για αυτό το δύσκολο περιστατικό στυο sportin.gr

"Ολα ξεκίνησαν όταν ένας ηλιωμένος παρασύρθηκε στα βαθιά, από πολύ δυνατά ρεύματα. Κουράστηκε δεν μπορούσε να γυρίσει και καλέσε σε βοήθεια. Εσπευσαν να τον συνδράμουν δύο γυναίκες που κι αυτές όμως παρασύρθηκαν.

Εκείνη την ώρα τους άκουσα και βούτηξα αμέσως. Γρήγορα βρέθηκα κοντά τους. Τους καθησυχασα ότι γνωρίζα και θα τους βοηθησε, αρκεί να ηρεμούσαν. Ζήτησα πρώτα από τον άνδρα και μετά από τις γυναίκες να μου πιάσουν από το πόδι μου -αλυσίδα-. Ξεκίνησα να κολυμπώ πρόσθιο για α τους μεταφερω προς τα εξω, αλλά τα δυνατά ρευματα το έκαναν δύσκολο. Αναγκαστικά άλλαξα στιλ, σε ελεύθερο και τελικά τα κατάφερα!

Και οι τρεις βγήκαν στη στερια χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ αμέσως μετά έφτασε και περιπολικό της ΕΛΑΣ.. Ηταν ολοι τους καλά!".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΕΠ

Ανάρτηση με την οποία εκφράζει την υπερηφάνειά του για την αθλήτρια Ντένια Κουρέτα, που σήμερα το πρωί έσωσε από πνιγμό δύο ηλικιωμέμους στο Ρίο, πραγματοποίησε η Ν.Ε. Πατρών στους λογαριασμούς της στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης. Αναλυτικά, έγραψε:
«Πόσο υπερήφανοι είμαστε όλοι στη ΝΕΠ, με το ήθος και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας!
Τελευταίο παράδειγμα αυτό της πολίστριας του συλλόγου, Ντένιας Κουρέτα, η οποία επανέλαβε αυτό που είχαν κάνει πέρσι οι συμπαίκτριές της, Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα. Τότε τα δυο κορίτσια μας, είχαν σώσει δυο ανθρώπους από βέβαιο πνιγμό στην Πλαζ και σήμερα η Ντένια Κουρέτα έκανε το ίδιο, σώζοντας δυο άνδρες και μια γυναίκα στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου.
Επειδή κάποια πράγματα είναι πάνω από το πόλο, από τα αποτελέσματα στις πισίνες και από το πόσα γκολ βάζει ο κάθε αθλητής, οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια τη Ντένια Κουρέτα και να της δώσουμε ένα μεγάλο «μπράβο» γιατί από όλα τα τέρματα που έχει σκοράρει φέτος, αυτό είναι και το πιο σημαντικό.
Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές-τριες και σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της ΝΕΠ υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή για την Πάτρα και για όλη την κοινωνία.
Και πάλι μπράβο Ντένια!».
Πόσο υπερήφανοι είμαστε όλοι στη ΝΕΠ, με το ήθος και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας!...

Πόσο υπερήφανοι είμαστε όλοι στη ΝΕΠ, με το ήθος και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας!...

Δημοσιεύτηκε από Ν.Ε.Πατρων στις Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021
Υποστήριξη: SilkTech