Η Νίκη Προαστείου υποψήφια για το Fair Play της χρονιάς

Πέμπτη, Δεκέμβριος 23, 2021 - 11:05μμ
Gazzetta Awards

Η ώρα των κορυφαίων για το 2021 έφτασε! Τα Gazzetta Awards by NIVEA MEN, η μεγαλύτερη ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, περιμένουν να κάνεις τη δική σου επιλογή.

Gazzetta Awards by NIVEA MEN, season 7! Ο θεσμός των Gazzetta Awards συνεχίζεται και φέτος. To Gazzetta για 7η διαδοχική χρονιά σε καλεί να ξεχωρίσεις του κορυφαίους με τη δική σου ψήφο. Είναι η μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που γίνεται στην Ελλάδα μιας και κάθε χρόνο έχουμε ρεκόρ ψήφων!
Υποψήφια για το φερ -πλέι της χρονιάς είναι και η Νίκη Προαστείου.

Το 2015 -χρονιά που ξεκίνησε ο θεσμός των Gazzetta Awards ψήφισαν 45.335 και ανέδειξαν ως κορυφαίους τους Λευτέρη Πετρούνια (καλύτερο αθλητή), τη Νικόλ Κυριακοπούλου (καλύτερη αθλήτρια), την Εθνική Ελλάδος Εφήβων στο μπάσκετ (καλύτερη ομάδα) και τον Ηλία Παπαθεοδώρου (καλύτερο προπονητή).


Το 2016 προσθέσαμε την σημαντική για εμάς κατηγορία του αθλητή/τρια και ομάδας με ειδικές ικανότητες. Οι ψήφοι του αναγνωστικού κοινού έφτασαν τις 53.149 και αναδείξατε ως κορυφαίους τον Σπύρο Γιαννιώτη, την Αννα Κορακάκη, τους Μάντη-Καγιαλή (ομάδα της χρονιάς), τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Παύλο Μάμαλο.

Το 2017 «μεγαλώσαμε» ακόμα περισσότερο. Οι κατηγορίες των Gazzetta Awards έγιναν έξι μιας και προστέθηκε αυτή του Fair Play βάζοντας μέσα στον θεσμό κι αρκετές υποψηφιότητες από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι ψήφοι έφτασαν τις 55.450 κι αναδείξατε ως κορυφαίους τον Λευτέρη Πετρούνια (δεύτερο βραβείο στα Gazzetta Awards), την Κατερίνα Στεφανίδη, την Εθνική Νέων-Ανδρών στο πόλο, τον Τσάβι Πασκουάλ, τον Μιχάλη Σεΐτη, με τον Κώστα Κοκκινοπλίτη από τη Νέα Κρήνη να παίρνει το βραβείο του Fair Play.

Το 2018 σπάσαμε ξανά το ρεκόρ μας. Οι 56.266 ψήφοι ανέδειξαν ως κορυφαίους τον Λευτέρη Πετρούνια (τρίτο βραβείο στα Gazzetta Awards), την Κατερίνα Στεφανίδη (δεύτερο βραβείο στα Gazzetta Awards), τον Θοδωρή Βλάχο, τον Ολυμπιακό στο πόλο, τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, ενώ Fair Play στιγμή ψηφίστηκε η κίνηση της K15 του Παναθηναϊκού.

Το 2019 ακουμπήσαμε αλλά δεν πιάσαμε τις 60.000 ψήφους. Όμως, οι 59.944 ψήφοι ήταν νέο ρεκόρ για τα Gazzetta Awards με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο καλύτερος αθλητής, την Κατερίνα Στεφανίδη να κατακτά το τρίτο της βραβείο στον συγκεκριμένο θεσμό ως καλύτερη αθλήτρια, τον Δημήτρη Ιτούδη ως καλύτερο προπονητή (δεύτερο βραβείο στα Gazzetta Awards). Ο ΠΑΟΚ ψηφίστηκε η καλύτερη ομάδα, ο Καλάθης πήρε το βραβείο του Fair Play και η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ Κωφών Γυναικών ήταν η κορυφαία στην κατηγορία αθλητής/αθλήτρια/ομάδα με αναπηρία.


Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ


Η Νίκη Προαστείου έκανε επίθεση, ωστόσο, αμυντικός της Α.Ε.Καλαβρύτων στην εξέλιξη της φάσης τραυματίστηκε και έπεσε κάτω. Ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα και οι παίκτες της Νίκης άνοιξαν το σκορ. Ο προπονητής της Νίκης, Νίκος Πατρώνης φώναξε τον αρχηγό της ομάδας και αποφάσισαν μετά τη σέντρα που θα έκαναν οι φιλοξενούμενοι, όλοι οι παίκτες της Νίκης να καθίσουν ακίνητοι. Έτσι και έγινε και η Α.Ε.Καλαβρύτων σκόραρε για το 1-1.

Δείτε τους υποψηφίους Εδώ

Υποστήριξη: SilkTech