Η ΝΕΠ στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Παρασκευή, Απρίλιος 20, 2018 - 11:53πμ

Ξεκινάει σήμερα η τελική φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Νέων Ανδρών, εκεί όπου μετέχει η ΝΕΠ. Σε πρώτη φάση τα «δελφίνια» θα παίξουν στον Α΄ Ομιλο Αττικής μαζί με ΝΟΠ, Γλυφάδα και Π. Φάληρο (οι αγώνες στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας).

Στον Β΄ Ομιλο Αττικής μετέχουν οι ΠΑΟΚ, Βουλιαγμένη, Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός (οι αγώνες στον κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης). Το πρόγραμμα στον Α΄ Ομιλο Αττικής έχει ως εξή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (20/4): ΝΟΠ-Π. Φάληρο (8.30μ.μ.), Γλυφάδα-ΝΕΠ (9.30μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ (21/4): ΝΟΠ-ΝΕΠ (11π.μ.), Γλυφάδα-Π. Φάληρο (12μ.), Γλυφάδα-ΝΟΠ (6μ.μ.), Π. Φάληρο-ΝΕΠ (7μ.μ.).

Την Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης (11π.μ.,12μ.), οι ημιτελικοί (9π.μ., 10π.μ.) και οι τελικοί (6μ.μ., 7μ.μ.) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

«Θεωρώ πως είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τα παιχνίδια της Β΄ Εθνικής Ανδρών του πόλο που θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι μια γιορτή του πόλο και το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε αυτήν αποτελεί μεγάλη επιτυχία για εμάς».

Η σύνθεση της ΝΕΠ έχει ως εξής: Αγγελος Λιβαθηνός, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Γιαννακέας, Κωνσταντίνος Παπάκος, Μάριος Αβερόπουλος, Νίκος Γουρδούπης, Θόδωρος Λίγκας, Αγγελος Γατομάτης, Αλέξανδρος Στροφύλας, Αντώνης Τραυλός, Γιώργος Σανιδάς, Παναγιώτης Ζησιμόπουλος, Γιάννης Ανδρουτσέλης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος και Φίλιππος Φούσκας.

Υποστήριξη: SilkTech