Η ΝΕΠ λύγισε 10-7 στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Απρίλιος 25, 2021 - 4:00μμ

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε το μεσημέρι (25/4) στην Αθήνα, στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, με 10-7 της ΝΕ Πατρών, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α' Γυναικών.

Η ομάδα της Κικής Λιόση ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά στη βαθμολογία, έφτασε στους 17 βαθμούς, είναι προσωρινά στην 5η θέση και περιμένει τον αγώνα του Νηρέα Χαλανδρίου με τον Εθνικό Πειραιά για να δει αν θα παραμείνει εκεί. Η ΝΕΠ που είχε και πολλά δοκάρια έμεινε στους 9 β. γνωρίζοντας την ήττα μετά από καιρο.

Η Ένωση πήρε προβάδισμα τριών γκολ από το δεύτερο οκτάλεπτο (6-3) και το διατήρησε τόσο στην τρίτη περίοδο (8-5) όσο και μέχρι το τέλος του αγώνα. Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν η Εύα Λούδη και η Διονυσία Κουρέτα με τρία γκολ η κάθε μια.

ΑΕΚ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 10-7
Οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-2, 2-2.
ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Αηδονοπούλου, Λούδη Α., Λούδη Ε. 3, Πάτερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου 2, Στρατηδάκη 2, Ζοφώλη 2, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαβί, Τσόπελα, Δανέζη.
ΝΕΠ (Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινέμογλου, Μπαλάτσα Μ. 1, Τσιμάρα Ευφροσύνη 1, Μανέτα, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου 1, Μοίραλη, Ντάσιου, Τσιμάρα Ευδοκία 1, Κουρέτα 3, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη, Παπανικολάου.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Καλουζάκης
Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Επόμενος αντίπαλος την Μεγάλη Τρίτη (6μ.μ.) στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ο Νηρέας Χαλανδρίου.

Υποστήριξη: SilkTech