Η ΝΕΠ κάλεσμα στους μικρούς και μεγάλους φίλους του ναυταθλητισμού

Πέμπτη, Αύγουστος 31, 2023 - 1:30μμ
Πανέτοιμη να ξεκινήσει τη λειτουργία όλων των τμημάτων της

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και η ΝΕΠ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους φίλους του ναυταθλητισμού να βρεθούν στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και να ενταχθούν στα προγράμματά του συλλόγου σε πόλο, κολύμβηση και καλλιτεχνική κολύμβηση.
Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα: «Πολύπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές θα σας μυήσουν στον μαγικό κόσμο της πισίνας και με τις εμπειρίες και τις γνώσεις που θα μοιραστούν μαζί με εσάς και τα παιδιά σας, θα σας κάνουν να βιώσετε μοναδικές και όμορφες στιγμές και δυνατές συγκινήσεις. Όλα αυτά κάτω από υψηλού επιπέδου συνθήκες προπόνησης, καθώς το «Α. Πεπανός» προσφέρει όλες τις ανέσεις και τις παροχές που απαιτεί η σύγχρονη εποχή. Ασφάλεια και υγιεινή είναι, μάλιστα, δυο στοιχεία που εγγυάται και στα οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα η ΝΕΠ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ, ενώ δεδομένες είναι κι άλλες υπηρεσίες, όπως κυλικείο, αποδυτήρια, κλπ.
Ελάτε λοιπόν, μην χάνετε χρόνο! Σας περιμένουμε στα προγράμματά μας, τα οποία ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα 4/9. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6983.909097 και 2614-000.973, καθώς επίσης και στο κιόσκι της ΝΕΠ στο «Α. Πεπανός», καθημερινά, απογευματινές ώρες».

Υποστήριξη: SilkTech