Η ΝΕΠ έτοιμη για την μάχη της παραμονής

Σάββατο, Ιούνιος 22, 2019 - 9:03πμ

Ολοκληρώνονται, το Σαββατοκύριακο (22-23/6) στην Πάτρα ("Αντ. Πεπανός"), οι αγώνες του Ομίλου Καθόδου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, με τις 3 τελευταίες αγωνιστικές.

Μετέχει και η ΝΕΠ που έχει πλέον πιο εύκολο έργο μετά την αποχώρηση του ΟΦΗ (θα πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι).

Πιο συγκεκριμένα την απόφαση να μην κατέβει να αγωνιστεί, στην δεύτερη φάση των πλέι-άουτ της Α2, που θα γίνουν στην Πάτρα, έλαβε το πόλο του ΟΦΗ, διαμαρτυρόμενο για την μεταχείριση που έτυχε από την Ομοσπονδία και την διαιτησία, στα παιχνίδια της πρώτης φάσης που έγινε στη Λάρισα. Βέβαια μπορεί να μην είναι η μοναδική ομάδα που δεν θα κατέβει στα πλέι άουτ.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ χαρακτήρισαν εχθρική και απαράδεκτη τη συμπεριφορά, τόσο σε θέματα φιλοξενίας και διαμονής της αποστολής, όσο και σε θέματα διαιτησίας, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τη Λάρισα, στο οποίο αποβλήθηκε ο προπονητής της ομάδας Μάκης Βολτυράκης και δυο αθλητές του ΟΦΗ (Λεονταράκης-Μαλλιαρός).
Με αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ, να κληθεί να αγωνιστεί αποδεκατισμένος δίχως αυτούς, στην δεύτερη φάση, όπως επίσης και χωρίς τον φουνταριστό Φανούρη Βασιλάκη, ο οποίος υπέστη κάταγμα στα δάχτυλα του χεριού του.

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος δήλωσε τα εξής: «Στους αγώνες της α΄ φάσης στην Λάρισα κάναμε το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση του στόχου της παραμονής μας στην κατηγορία. Με λίγο περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει για τους αγώνες στην Πάτρα, προσπαθούμε να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, με στόχο την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και κάνοντας το καθήκον μας. Θα αγωνιστούμε βλέποντας κάθε αγώνα σαν τελικό».

Το πρόγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6: ΝΟ Λάρισας-Ρέθυμνο (4μ.μ.), Ηλιούπολη-ΟΥΚ Βόλου (5μ.μ.), Δελφίνια Μεταμόρφωσης-ΟΦΗ (6μ.μ.), ΝΕΠ-ΠΑΣ Φοίβος (7μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/6: ΟΦΗ-ΝΕΠ (8π.μ.), Ρέθυμνο-Δελφίνια Μεταμόρφωσης (9π.μ.), ΟΥΚ Βόλου-ΠΑΣ Φοίβος (10π.μ.), Ηλιούπολη-ΝΟ Λάρισας (11π.μ.), ΝΕΠ-Ρέθυμνο (3μ.μ.), ΠΑΣ Φοίβος-ΟΦΗ (4μ.μ.), Δελφίνια Μεταμόρφωσης-Ηλιούπολη (5μ.μ.), ΝΟ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου (6μ.μ.).

Βαθμολογία:
1. ΝΟ Λάρισας 15
2. ΓΣ Ηλιούπολης 12
3. ΟΥΚ Βόλου 11
4. ΝΕ Πατρών 8
5. ΟΦΗ 5
6. Δελφίνια Μεταμόρφωσης 5
7. ΠΑΣ Φοίβος 3
8. ΝΟ Ρεθύμνου 0
Υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες ομάδες της κατάταξης.

Υποστήριξη: SilkTech