Η ΝΕΠ έχασε μεγάλη ευκαιρία στην Γλυφάδα

Πέμπτη, Ιανουάριος 25, 2018 - 1:12μμ

Η ΝΕΠ βρέθηκε μια ανάσα από μια πολύ μεγάλη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Γλυφάδα στην Αθήνα, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 7-5. Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου προηγήθηκε στο α΄ 8λεπτο με 4-1, ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν 5-2, κυρίως χάρη στην καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, στο β΄ μέρος ο ΑΝΟΓ μπήκε πολύ δυναμικά, έδωσε μάχες και στην εκπνοή του γ΄ 8λέπτου μείωσε τη διαφορά στο γκολ (4-5). Τελικά, η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή πέτυχε ακόμη 3 τέρματα στο τελευταίο 8άλεπτο, έκανε την ανατροπή και διατήρησε την πρωτιά στον Β΄ Ομιλο της γ΄ φάσης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο. Διαιτήτευσαν οι Μπιράκης και Μπουδραμής. Τα 8λεπτα: 1-4, 1-1, 2-0, 3-0. Τα γκολ της Γλυφάδας πέτυχαν οι Ελληνιάδη 1, Λούδη 3, Α. Παπαναστασίου 1, Γρηγοροπούλου 1 και Ντάσιου 1.
ΝΕΠ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ευδ. Τσιμάρα 1, Μ. Μπαλάτσα 1, Μ. Μανέτα 1, Σ. Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα, Λυκοθανάση, Μοίραλη, Μπιτσάκου 1, Κουτέλη, Σολανάκη, Β. Μανέτα, Πετάση 1, Ρακιντζή.
Το επόμενο παιχνίδι για τη ΝΕΠ είναι προγραμματισμένο για τις 10 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Νηρέα Χαλανδρίου στην Πάτρα.

Υποστήριξη: SilkTech