Η ΝΕΠ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Στ. Νταλαχάνη

Πέμπτη, Μάιος 23, 2019 - 2:27μμ

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το οριστικό διαζύγιο με τον επιτυχημένο προπονητή κολύμβησης Σταύρο Νταλαχάνη που μετά από μια 15ετία σχεδόν αποχωρεί από το κολυμβητικό τμήμα.

Η ρήξη υπέβοσκε πολύ καιρό, δεν απεφεύχθη τελικά το διαζύγιο, που σίγουρα προκαλεί αντιδράσεις και στην πλευρά των γονεών.

Επιβεβαιώνεται έτσι το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportin.gr την Τετάρτη (22/5)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΕΠ

"Το Δ.Σ. της ΝΕ Πατρών σε έκτακτη συνεδρίαση του που έγινε την Δευτέρα 21/5/2019 μετά την υποβολή επιστολής παραίτησης του προπονητή της αγωνιστικής ομάδας μας κ. Σταύρου Νταλαχάνη αποφάσισε ομόφωνα να μην κάνει δεκτή την παραίτηση, καθώς αναγνωρίζει και στηρίζει τις προσπάθειες του συγκεκριμένου προπονητή τα 15 τελευταία χρόνια που ανέδειξε την ομάδα μας στις κορυφαίες της Ελλάδας και ανέθεσε στον πρόεδρο κ. Μανώλη Τσουραμάνη, στον Ταμία και έφορο κολύμβησης κ. Γιώργο Ανδρουτσέλη, καθώς και στον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας μας (Σ.Σ. άγνωστο γιατί, δεν αναφέρεται το όνομα του τεχνικού συμβούλου) να έλθουν σε επαφή με τον προπονητή μας κ. Σταύρο Νταλαχάνη προκειμένου να τον μεταπείσουν και να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της αγωνιστικής ομάδας μας έως την λήξη της περιόδου αλλά και με την εντολή ανανέωσης της σύμβασης του για ένα χρόνο ακόμα.
Παρόλες τις προσπάθειες που έγιναν ο προπονητής μας εμμένει στην απόφασή του για αποχώρηση από την ομάδα και διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του Δ.Σ. ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας και θα είναι πάντα κοντά σε αυτή.
Επειδή η χρονική περίοδος απαιτεί άμεσες λύσεις προς όφελος των αθλητών και μόνων αυτών καθώς υπάρχουν σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις έως και 10 Αυγούστου και μην υπάρχοντος πολλών και εναλλακτικών λύσεων αποφάσισε την ανάθεση της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης στην κα. Λίνα Μαστροπάσκουα προπονήτρια της προ αγωνιστικής ομάδας των 11 και 12 ετών παράλληλα με τα καθήκοντά της σε αυτή έως και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Το Δ.Σ. της Ν.Ε. Πατρών οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Σταύρο Νταλαχάνη για την μέχρι σήμερα συνεργασία του και να υποσχεθεί ότι η πόρτα της ομάδας μας είναι πάντα ανοικτή και περιμένει να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους στο άμεσο μέλλον.
Σταύρο σε ευχαριστούμε και σε περιμένουμε και πάλι κοντά μας".

Ιδού και η επιστολή παραίτησης, όπως την δημοσιοποίησε η διοίκηση της ΝΕΠ.

«Κύριε πρόεδρε,
Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της κολυμβητικής μας ομάδας στο Grand Prix «Ακρόπολις» και την επιστροφή της αποστολής στην Πάτρα, σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του προπονητή της Αγωνιστικής ομάδας της ΝΕ Πατρών για οικογενειακούς λόγους.
Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία που είχα με την ομάδα, με όλους τους αθλητές μου, τους γονείς τους και τους συναδέλφους προπονητές.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρώην πρόεδρο του Θριάμβου Πατρών και της ΝΕΠ, Κώστα Σκουζέ, ο οποίος πριν από 15 χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην ομάδα. Επίσης, όλες τις διοικήσεις που ακολούθησαν και κάθε χρόνο μου πρότειναν νέα συνεργασία.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μανώλη Τσουραμάνη, τον Γιώργο Ανδρουτσέλη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας (Σ.Σ. ομοίως δεν αναφέρεται το όνομα του τεχνικού συμβούλου) για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για το κολυμβητικό τμήμα και για την στήριξή τους.
Εύχομαι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας μας!
Με εκτίμηση,
Νταλαχάνης Σταύρος».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech