Η Μπαρτσελόνα μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του Εμπαπέ, σύμφωνα με την As

Παρασκευή, Οκτώβριος 22, 2021 - 12:04πμ
Κιλιάν Εμπαπέ

Η Ρεάλ περιμένει την 1η Ιανουαρίου για να αρχίσει να διαπραγματεύεται με τον Κιλιάν Εμπαπέ όμως το πεδίο δεν θα είναι ελεύθερο για τους Μαδριλένους, με την "As" να αποκαλύπτει πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει γερό μπάσιμο για τον Γάλλο φορ.


Μπορεί η Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα στην παρούσα φάση, να κάνει αγώνα δρόμου για να ρυθμίσει τις οφειλές της και να υπάρχουν φόβοι πως δεν θα μπορέσει να βγει από αυτό την κρίση στην ερχόμενη διετία, όμως την ίδια ώρα ένα δημοσιεύμα έρχεται να ανεβάσει κατακόρυφα το ηθικό των οπαδών της.

Αυτό προέρχεται από την μαδριλένικη "As" και αφορά τον Κιλιάν Εμπαπέ, με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας να υποστηρίζει την Πέμπτη (21/10) πως οι μπλαυγκράνα έχουν στο μυαλό τους να χαλάσουν το deal της αιωνίας αντιπάλου τους με τον Εμπαπέ και να τον εντάξουν εκείνοι στο δυναμικό τους κάνοντάς του μία πρόταση που θα είναι δύσκολο να την αρνηθεί.

Αυτό θα γίνει -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- μέσω του Ισραηλινού διαμεσολαβητή, Πίνι Ζάχαβι, που είχε παίξει ρόλο στη μετακίνηση του Νεϊμάρ το 2017 από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Καταλανούς να θεωρούν πως θα κάνουν πολύ καλύτερη πρόταση από την Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 90.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής, θεωρώντας πως οι Μαδριλένοι δεν θα μπορέσουν να δαπανήσουν περισσότερα από 50, ενώ ταυτόχρονα εκτιμούν πως η Ρεάλ δεν θα μπορέσει να εγγυηθεί στον 22χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή ετήσιο κασέ άνω των 17 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που μπορούν -υπό προϋποθέσεις- να του εξασφαλίσουν και οι ίδιοι.

Υποστήριξη: SilkTech