Η Μουρτά στο Ευρωπαϊκό και με την 4Χ400μ.

Πέμπτη, Ιούλιος 26, 2018 - 1:27πμ

Με τρεις ομάδες σκυταλοδρομίας θα συμμετάσχει η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, αφού μετά τις ομάδες 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών ήταν σειρά της ομάδας 4Χ400 μ. των γυναικών, να πάρει πρόσκληση για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Η ελληνική ομάδα "κλείδωσε¨τη συμμετοχή της στους αγώνες του Βερολίνου με την παρουσία της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, στη Στάρα Ζαγόρα, εκεί όπου οι Δέσποινα Μουρτά της Ολυμπιάδας, η Αννα Βασιλείου,  η Ευαγγελία Ζυγόρη και η Ελπίδα Καρκαλάτου έκαναν την εμφάνιση που απαιτούνται προκειμένου η χώρα μας να βρεθεί στη 12η θέση της σχετικής λίστας και να δεχθεί πρόσκληση από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί επάξια στη διοργάνωση από τις ομάδες σκυταλοδρομίας, οι οποίες δούλεψαν συστηματικά τα τελευταία χρόνια και κατάφεραν να φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα. Η ομάδα 4Χ100 μ. των Ανδρών ειναι στην 12η θέση της σχετικής λίστας, ενώ μία θέση χαμηλότερα είναι η αντίστοιχη των γυναικών. Σε κάθε περίπτωση και τα τρία σχήματα αποτελούνται από αξιόλογες μονάδες και είναι ικανά να διεκδικήσουν συμμετοχή στον τελικό των αγωνισμάτων τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Υποστήριξη: SilkTech