Η μεταγραφή της Εβελίνας Μαυρομμάτη από την Άμυνα στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, Οκτώβριος 3, 2019 - 5:26μμ

Επαγγελματικοί λόγοι υποχρέωσαν την Εβελίνα Μαυρομμάτη να φύγει από την Πάτρα για τρην Αθήνα και μαζί να πάρει μεταγραφή από την Άμυνα στον Ολυμπιακό.

Μετά από μακρά και επιτυχυμένη πορεία με τον πατρινό σύλλογο (προπονητής ο Μάριος Καπερώνης) εντάσσεται στους "ερυθρόλευκους".

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΗΣ

ΕΤΟΣΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΙΛΑΘΕΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
2018Γυναικών641 Αμυνα
2017Γυναικών641 Αμυνα
2016Γυναικών641 Αμυνα

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Ελλάδας Εβελίνα Μαυρομάτη η οποία εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας. Η διεθνής αθλήτρια, είναι γεννημένη στις 25/8/1989 έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τρεις διαδοχικές σεζόν (2017, 2018, 2019) και αγωνίζεται στην κατηγορία των 60kg.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Εβελίνα Μαυρομάτη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον ανήκω στον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας και θα προσπαθήσω για όσο το δυνατόν καλύτερες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, έτσι ώστε να είμαι και εγώ μέλος αυτού του συλλόγου. Θα προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ σε νέες διακρίσεις για την ομάδα του Ολυμπιακού έτσι ώστε να είναι στην πρώτη θέση και στις Γυναίκες».

Υποστήριξη: SilkTech