Η μεγάλη στιγμή της Ολυμπιάδας

Τετάρτη, Μάιος 4, 2022 - 9:00πμ
Πανηγύρια για την 8η πρωτιά!

Aπόλυτα ικανοποιημένοι είναι όλοι στην Ολυμπιάδα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών - γυναικών που έγινε την πρωτομαγιά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας.

Σε σύνολο 40 σωματείων η Ολυμπιάδα ήταν 1η στη συνολική βαθμολογία, 1η στους άνδρες και 2η στις γυναίκες.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή της Δέσποινας Μουρτά, αλλά και της Πολυτίμης Μαντά μετά από καιρό, τα πολλά μετάλλια, αλλά και οι προσδοκίες από τον χρόνο που έκαναν οι σκυτάλες 4Χ400μ. ανδρών και γυναικών.

Σχετική είναι και η ανακοίνωση της διοίκησης των «πορτοκαλί»:
«ΑΕΠ Ολυμπιάδα 203, ΑΟΠ Κούρος 178, Πέλοπας 147. Παρόλες τις απουσίες και τις αναποδιές της τελευταίας στιγμής, για 8η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογός μας είναι στην 1η θέση του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών-γυναικών!!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, τους προπονητές και στους Εφόρους μας Πέτρο Μαντά και Γιώργο Καρέλα! Συνεχίζουμε δυνατά για τους επόμενους αγώνες και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα».

Ακολουθεί το Σάββατο το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου των Παίδων (Κ18), και την Κυριακή στην οδό Αγίου Ανδρέου τοι Διεθνές φεστιβάλ βάδην της Ολυμπιάδας, από κοινού με το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 20 χλμμ, τα οποία συνδιοργανώνει η Ολυμπιάδα με τον ΣΕΓΑΣ, έχοντας την οργανωτική και οικονομική ευθύνη, με χορηγίες ιδιωτών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Είναι επί της ουσίας η 10η διοργάνωση, που ξεκίνησε το 2010, οι πέντε πρώτες έγιναν με την επωνυμία "Βαδίζω στην Πάτρα".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech