Η μεγάλη πρόκληση για τις τρεις νεαρές πρωταθλήτριες του Ατλαντα Πατρών

Δευτέρα, Νοέμβριος 5, 2018 - 7:11μμ
Λεμονιά Τσοπάνογλου, Αθανασία Μεσίρη, Άννα Μαρία Μιχαλάκου

Αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους το 1ο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής "Horizon Cup", το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, βάζοντας σε θέση πρωταγωνιστή αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών παίδων (έτος γέννησης 2004-2006) και κορασίδων (έτος γέννησης 2005-2007).

Με τρεις πρωταθλήτριες θα λάβει μέρος ο Άτλαντας στον πρώτο διεθνή διασυλλογικό αγώνα ενόργανης γυμναστικής.

Συγκεκριμένα με τη Λεμονιά Τσοπάνογλου (έτος γεν. 2005), την Άννα Μαρία Μιχαλάκου (2006) και Αθανασία Μεσίρη (2007).

Το κάλεσμα των διοργανωτών βρήκε εντυπωσιακή ανταπόκριση και έτσι στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν περίπου 90 παίδες και κορασίδες από συλλόγους επτά χωρών (Ρωσία, Βέλγιο, Σλοβενία, Σερβία, Αλβανία, Κύπρος και Ελλάδα), οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός διεθνούς αγώνα υψηλού επιπέδου, για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ραντεβού στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» θα δώσουν νεαροί εκπρόσωποι από τη φημισμένη σχολή «Νικολάι Τολκατσιόφ» της ρωσικής πόλης Βλαντίμιρ, από τον βελγικό σύλλογο Λ'Ελάν Νιβελουά, από την Σίσκα Λιουμπλιάνας της Σλοβενίας, από την σερβική Παρτίζαν Κόστολατς, από την εθνική ομάδα της Αλβανίας, από τους κυπριακούς συλλόγους Πενταδάκτυλος, Αθανασία και Βύρων Λάρνακας, καθώς και από 19 ελληνικά σωματεία (Αίας Θερμαϊκού, Ο.Ε.Γ. Αλεξανδρούπολης, Ο.Κ.Α. Αρκάδι, Αστέρας Ελευθερίου-Κορδελιού, Άτλας Πατρών, Δ.Α.Σ. Αργυρούπολης, Διαγόρας Αμπελοκήπων, Ειρήνη Περιστερίου, Ιάσων Βόλου, Ο.Α. Λαυρίου, Λιονταράκια Θεσσαλονίκης, Ολυμπιάδα Σταυρούπολης, Ολυμπιακή Φλόγα Αχαρνών, Ορφέας Καλαμαριάς, Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., Ιωάννης Παπάφης, Προμηθέας Ξάνθης, Πυραμίδα, Πύρρος Θεσσαλονίκης, Ο.Φ.Ν.Ι., Γυμναστική Αναγέννηση).

Το "Horizon Cup" διοργανώνεται από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., με την αρωγή της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίαςκαι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, θα έχει την υποστήριξη της ΕΡΤ3, ενώ το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης περιλαμβάνει κοινές δράσεις με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech