Η Μαρσέιγ κατέκτησε το εντυπωσιακό 2nd Spyros Avramis International Cup

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 20, 2021 - 8:02πμ
Επικράτησε στον τελικό της Κοπεγχάγης

Με φαντασμαγορικό τρόπο “έκλεισε” η αυλαία του 2nd Spyros Avramis International Cup, της τριήμερης “γιορτής” του beach soccer, η οποία διοργανώθηκε από τη Νάπολη Πατρών στο γήπεδο άμμου του ΠΕΑΚ “Σπ. Αβράμης”, στη μνήμη του αδικοχαμένου συνιδρυτή και αθλητή της, Σπύρου Αβράμη.

Η νύχτα έγινε… μέρα από τα βεγγαλικά που φώτισαν τον πατραϊκό ουρανό, κατά την απονομή του τροπαίου στη νικήτρια ομάδα της Μαρσέιγ!

Στο δρόμο για τον τελικό, στον οποίο Κοπεγχάγη και Μαρσέιγ ήρθαν αντιμέτωπες σε μία άκρως ενδιαφέρουσα και θεαματική μονομαχία, οι δύο κορυφαίες ομάδες του τουρνουά έπρεπε να περάσουν από Ροστόκερ και Νάπολη αντίστοιχα.

Στον μεγάλο τελικό, υπό το φως των προβολέων του γηπέδου άμμου “Σπ. Αβράμης”, οι Μαρσεγιέζοι, που μπήκαν στο ματς κόντρα στην Κοπεγχάγη απολύτως αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους, παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ (1-0 & 3-2), κατάφεραν ισάριθμες φορές να το ανατρέψουν (1-2 & 3-4).

Κοπεγχάγη – Μαρσέιγ 3-4 παρ. (3-3 κ.α.)

Δωδεκάλεπτα: 1-1, 0-1, 2-1, (0-1)

Τα γκολ: 4′ Νταμ (1-0), 12′ Νιεπό (1-1), 16′ Μπιζό (1-2), 28′ Κάρλος (2-2), 35′ Νταμ (3-2), 36′ Μαντί (3-3), 38′ Γκοσελίν (3-4)

Κοπεγχάγη (Νταμ): Λεβίν, Νταμ, Κ. Ντορφ, Κάρλος, Φράντσεν (Μάντσεν-GK, Μπόουζ, Σάφερ, Ρίντινγκ, Ντ. Ντορφ).

Μαρσέιγ (Γκινταρινί): Μοντόγια, Ουσφάν, Νιεπό, Γκοσελίν, Σάντος Ντίαζ, (Κουαζίζ, Γκούλντ, Καντονά, Μαντί, Μπιζό)

Διαιτητές: Φίτσας, Φωκάς

Υποστήριξη: SilkTech