Η Μαίρη της Παναχαϊκής στην κορυφή

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 1, 2021 - 6:32μμ

Στην ομάδα σε θέση κεντρικού. Μεγάλη της αγάπη η Παναχαϊκή. Διαβάζει με πάθος Κάφκα, Έσσε αλλά και Καββαδία, Δημουλά, Καζαντζάκη και Αναγνωστάκη. Και φέτος ήρθε η μεγάλη επιτυχία στις Πανελλαδικές: Νομικό ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης! Θα πείτε πως συνδυάζονται όλα αυτά; Κι όμως... Η Μαίρη Παγανιά, ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια και ενέργεια παίζει σ' όλα τα γήπεδα, σ'  όλες τις θέσεις! Μαθήτρια του 1ου Λυκείου και άριστη αθλήτρια του βόλεϊ, αρίστευσε και στις φετινές Εξετάσεις και εισήχθη με 18.784 μόρια στο Νομικό (ΣΣΑΣ).

Πώς τα κατάφερε; «Το μυστικό της επιτυχίας» λέει η ίδια, «είναι η συστηματική και πειθαρχημένη δουλειά, η προσήλωση στον τελικό στόχο χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Και βέβαια το τελικό αποτέλεσμα έρχεται με τη συντονισμένη συνεργασία πολλών παραγόντων: του μαθητή πρώτ' απ' όλα, του φροντιστηρίου, του σχολείου και της οικογένειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, σ'  όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν στον αγώνα μου. Κι ένα μήνυμα σ' όσους  θα δώσουν του χρόνου: παιδιά μη βάζετε ποτέ χαμηλά τον πήχη και κυνηγήστε με πάθος το όνειρό σας!».

Ο καθηγητής της, φιλόλογος Νίκος Χαλαζιάς μιλώντας για τη Μαίρη, εκφράζει τη βεβαιότητα πως από τον Οκτώβρη θα συνεχίσει να «καρφώνει» στα θεσσαλονικιώτικα φιλέ και – γιατί όχι; – και στην Εθνική Ενόπλων, ενώ σε λίγα χρόνια ως λειτουργός της Θέμιδας θα απονέμει δικαιοσύνη σε ένα ευαίσθητο αλλά και απαιτητικό χώρο. Τη συγχαίρει για την επιτυχία της και της εύχεται καλή σταδιοδρομία!

Υποστήριξη: SilkTech