Η κοινή προσπάθεια στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2020 - 3:02μμ

Από το τμήμα στίβου της Ολυμπιάδας λάβαμε και δημοσιεύουμε την πιο κάτω ανακοίνωση, αναφορικά με τα συγκέντρωση κόσμου έξω από το Παμπελοποννησιακό. Αναλυτικά:

«Σε σχέση με ανάρτηση από μέλος του συλλόγου μας στα social media του τμήματος στίβου έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Όντως τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται καθυστέρηση και εκνευρισμός κατά την είσοδο των αθλητών και των παιδιών των ακαδημιών κυρίως στο Κεντρικό στάδιο. Αυτό  οφείλεται στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό αθλητών που προσέρχονται για προπόνηση και στο ότι είναι απαραίτητο να τηρηθούν οι διαδικασίες καταγραφής και θερμομέτρησης όλων των εισερχομένων στο στάδιο. Η συστηματική τήρηση της διαδικασίας πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη για την ασφάλεια όλων μας.

Ενημερώνουμε επίσης ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν ταυτόχρονα να βρίσκονται σε κάθε γήπεδο (κεντρικό και βοηθητικό) είναι 150 άτομα στο καθένα.

Για τη βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης συνεργαζόμαστε καθημερινά με τη διοίκηση του σταδίου, που πραγματικά προσπαθεί να λύσει τα οποία προβλήματα και τους άλλους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι  θα υπάρξει σημαντική βελτίωση  από την επομένη εβδομάδα με τη χρήση της κάρτας εισόδου. Επίσης επεξεργαζόμαστε πρόγραμμα προπονήσεων που θα ανακοινωθεί σύντομα, έτσι ώστε να υπάρχει αποσυμφόρηση τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο.

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει επιβάλλει  στην καθημερινή μας ζωή ο

covid-19 δημιουργεί σε όλους μας προβλήματα και απαιτεί προσαρμογές. Από τη μεριά του συλλόγου μας όμως θα γίνει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε κανένα παιδί να μην μείνει μακριά από τα οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση με το στίβο και η χαρά της συμμετοχής στο άθλημα που αγαπάμε».

Υποστήριξη: SilkTech