Η κοινή προετοιμασία Ολυμπιακού και Μπαρτσελονέτα

Παρασκευή, Οκτώβριος 5, 2018 - 9:26πμ
eurokinissi.gr

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε χθες το πρωί την κοινή προετοιμασία της με την Μπαρτσελονέτα και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας των «ερυθρολεύκων» θα είναι την προσεχή Τετάρτη (10/10) στη Γλυφάδα απέναντι στον ΑΝΟΓ, για τη διοργάνωση του Σούπερ Καπ την οποία αναβιώνει φέτος η ΚΟΕ, ενώ θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της Α1, το Σάββατο 13/10, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο ματς αυτό ο Ολυμπιακός, αν και γηπεδούχος, θα αγωνιστεί και πάλι στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, αφού το «Πέτρος Καπαγέρωφ» παραμένει κλειστό λόγω εργασιών. 

Στις δυσκολίες που προκαλεί το γεγονός αυτό, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Γιόσιπ Πάβιτς. «Κάναμε προετοιμασία με την Μπαρτσελονέτα, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σε λίγο ξεκινάει η σεζόν και σε δύο εβδομάδες παίζουμε παιχνίδι Champions League. Δεν είμαστε ακόμα όλοι οι παίκτες, λείπουν ο Δερβίσης και ο Νικολαϊδης, κι έτσι μας κάνει πολύ καλό να παίζουμε με μια τόσο καλή ομάδα, όπως είναι η Μπαρτσελονέτα.

Δεν έχουμε και τη δική μας πισίνα, καθώς το Παπαστράτειο είναι κλειστό. Αυτή είναι η αλήθεια και δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, είτε στον Άλιμο, είτε στον Άγιο Κοσμά, είτε σε κάποια άλλη πισίνα. Το σπίτι μας είναι το Παπαστράτειο, εκεί νιώθουμε πολύ καλά αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας», δήλωσε ο Κροάτης τερματοφύλακας στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Κωνσταντίνος  Γενηδουνιάς είπε από την πλευρά του: «Αυτή τη βδομάδα είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε με μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελονέτα, που την είχαμε αντιμετωπίσει και πέρυσι στα ημιτελικά του Champions League. Δεν έχουμε την ευκαιρία για τόσο δυνατά φιλικά και τουρνουά στην Ελλάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων. Δυστυχώς δεν υπάρχει κολυμβητήριο για τον πρωταθλητή Ευρώπης και κάνουμε προπονήσεις αργά το βράδυ

. Οι προπονητές μας και ο σύλλογος κάνουν ό,τι μπορούν για να προπονούμαστε είτε στον Άλιμο, είτε στον Άγιο Κοσμά. Αυτή την εβδομάδα ήμασταν στον Άλιμο και ευτυχώς μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε την Μπαρτσελονέτα».  

ΑΠΕ ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech