Η... καρδιά του Ελληνικού πινγκ πονγκ χτυπάει στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

Κυριακή, Ιούνιος 20, 2021 - 12:53μμ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα (21/6) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2020-2021 στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα, το οποίο διεξάγεται στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα από την Παρασκευή 18 Ιουνίου .

Εξαιτίας των υποχρεωτικών αλλαγών στο πρόγραμμα γίνεται απευθείας η τελική φάση και αθλητές και αθλήτριες έως 15 ετών απ’ όλη την Ελλάδα διεκδικούν τα μετάλλια σε έξι αγωνίσματα: Το απλό, το διπλό και το ομαδικό σε αγόρια και κορίτσια.

Στο πρωτάθλημα της Πάτρας συμμετέχουν 114 αθλητές, με 71 παίδες και 43 κορασίδες. Είναι αριθμοί αξιοσημείωτοι, που δείχνουν τη δίψα των παιδιών για επιστροφή στους αγώνες, παρότι βρισκόμαστε σε εποχή πολύ δύσκολη για σωματεία και γονείς.

Το «Δημήτριος Τόφαλος» έχει …γνωριστεί από παλιά με την επιτραπέζια αντισφαίριση. Το Προολυμπιακό τουρνουά του απλού το 1999 αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση του αθλήματος, που φιλοξενήθηκε εκεί, ενώ στο ίδιο γυμναστήριο έχουν καταγραφεί επίσης το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων-νεανίδων του 1996 και δύο αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Πάτρας.

 

Υποστήριξη: SilkTech