Η ιδιαίτερη στιγμή του Μίλτου Καποτά στο ντέρμπι με την Ολυμπιάδα

Παρασκευή, Φεβρουάριος 8, 2019 - 4:35μμ

Μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Απολλωνιάδα, ο Αίολος Αγυιάς έχει μια ακόμη δύσκολη αποστολή στο δρόμο για την κορυφή στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Σειρά τη Δευτέρα (8.30μ.μ.) παίρνει η Ολυμπιάδα, σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική, στο κλειστό γυμναστήριο των «πορτοκαλί».

Δηλώσεις για την προσεχή αναμέτρηση έκανε ο Μίλτος Καποτάς, ο οποίος ήταν μέλος (και αρχηγός) της Ολυμπιάδας την εποχή που οι «πορτοκαλί» ανέβαιναν τραίνο τις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ, φτάνοντας μέχρι την Α1 Εθνική και την Ευρώπη.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του έμπειρου φόργουορντ:

- «Καταρχήν, θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια την Απολλωνιάδα. Η ομάδα μου, έβγαλε πάθος και καταφέραμε και καλύψαμε και τις σημαντικές απουσίες που είχαμε. Η Απολλωνιάδα ήταν και είναι μια αξιόλογη ομάδα, νεανική, με ταλέντο, οπότε η νίκη μας είναι πολύ σημαντική».

- «Πλέον, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, έχοντας ως στόχο νίκες και απέναντι στις πρωτοκλασάτες ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι-οφ».

- «Πάντα όταν παίζω απέναντι στην Ολυμπιάδα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Αγωνίστηκα εκεί για 11 χρόνια και έζησα σημαντικές στιγμές. Το μεταξύ μας παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Η Ολυμπιάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική φάση και θα διεκδικήσει τη νίκη. Ο αντίπαλός μας παίζει στην έδρα του και δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες που δεν του αξίζουν άλλωστε».

- «Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα πάμε στην έδρα της Ολυμπιάδας όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι και με στόχο τη νίκη».

Υποστήριξη: SilkTech