Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Patras Stratego Team

Πέμπτη, Δεκέμβριος 8, 2022 - 2:44μμ
Μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα

Μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, το Stratego έχει την τιμητική του σε μία εκδήλωση που θα περιλαμβάνει 3 κορυφαία τουρνουά. Το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά για τους μικρούς, Junior Christmas 2022, το Φοιτητικό Πρωτάθλημα και κυρίως το Πρωτάθλημα Πάτρας – Patras Championship 2022.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν οι αγώνες, στον υπέροχο χώρο του Abelos Events&more. Όλες οι κατηγορίες θα ακολουθήσουν τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Stratego (ISF) με 5 αγωνιστικούς γύρους για όλους τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή κάθε αγωνιζόμενου είναι 6€, ενώ για τα μέλη του συλλόγου της Patras Stratego Team είναι δωρεάν.

Ειδικότερα, για την κατηγορία Junior Christmas, πέραν των βραβείων στους πρώτους νικητές, θα κληρωθούν δώρα για τους συμμετέχοντες, όπως μία συλλεκτική έκδοση Stratego 1821, μία μασκότ(Marshal LopiX) της Patras Stratego Team και μία συλλεκτική αναμνηστική μπλούζα του πρόσφατου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Stratego.

* Χορηγός επικοινωνίας είναι το sportin.gr

Όποιος ενδαφέρεται να συμμετέχει, μπορεί να δηλώσει την συμμετοχή του στα social media της Patras Stratego Team και στο 6982221639.

Οι φετινές δράσεις της Patras Stratego Team στηρίζονται από το Abelos events&more, το Poolevard, Roque games&more και το Copy25.

Ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το sportin.gr, tetartopress.gr, η Πελοπόννησος και το pelop.gr, ο dytikosaxonas.gr, το Kalavryta Press, το SpoudaZo.gr, το Καλάβρυτα News και η Ώρα των Καλαβρύτων, το kirix.gr, η VPRESS και ο Wave97.4.

Υποστήριξη: SilkTech