Η γιορτή της Ακαδημίας των σπορ

Τρίτη, Ιούνιος 28, 2022 - 9:28πμ
Καλό καλοκαίρι

Λήξη περιόδου για τα τμήματα χάντμπολ υποδομών της Ακαδημίας των Σπορ σήμανε την Κυριακή στο Κουκούλι για τους αθλητές -τριες του συλλόγου. Συγκεκριμένα τα παιδιά χόρτασαν ένα 3ημερο παιχνιδιών χάντμπολ, παίζοντας χωρίς το άγχος της νίκης ή της ήττας, το χάρηκαν και το διασκέδασαν, έπαιξαν μέχρι και αγόρια εναντίον κοριτσιών, παιδιά από διαφορετικές πόλεις, Πάτρα, Ιωάννινα, Αθήνα βρέθηκαν για πρώτη φορά και γνωρίστηκαν διαμέσου ενός παιχνιδιού, το χάντμπολ.

Το 1ο τουρνουά φιλίας όπως ονομάστηκε από τους ιθύνοντες της Ακαδημίας των Σπορ, συνδιοργανώθηκε με την Περ. Δυτ. Ελλάδας τμήμα Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού και συγκεκριμένα του αντιπεριφερειάρχη κ. Δημητρίου Νικολακόπουλου και ήταν υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας παιδείας και αθλητισμού του δήμου Πατρέων και του αντιδημάρχου κ. Τάκη Πετρόπουλου, της ΕΑΠ/ΟΧΕ και του Δ.Σ. του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας των Σπορ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος τόνισε:
" Ήταν μια νότα χαράς και ευχαρίστησης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς, τα παιδιά, τους γονείς και τους συλλόγους που έλαβαν μέρος. Ήταν παιχνίδια αποφόρτισης και διασκέδασης. Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου, ευελπιστώντας να καθιερωθεί η διοργάνωση, διότι πρόσφερε ένα εορταστικό κλίμα, με ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να κλείσει ιδανικά η σεζόν για τα παιδιά μας. Καλό καλοκαίρι σε όλους".

Στις παράλληλες δράσεις του τουρνουά είχαμε την βράβευση από την Ακαδημία των Σπορ δύο ακούραστων ανθρώπων των υποδομών του συλλόγου από τα χέρια της προπονήτριας κ. Βάσως Βουκελάτου (μέση) στην Ελένη Κονταξή (αριστερά) και στον Αλέκο Παπαγεωργίου (δεξιά) - (φωτογραφία Νο1).
Η φανέλα του ιστορικού συλλόγου Α.Σ.Ε. Δούκα παραδόθηκε για τις ανάγκες του μουσείου χειροσφαίρισης Πάτρας στον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο από τα χέρια του Κώστα Δαλιούρη (έφορος παιδικής ομάδας Δούκα, δεξιά) και τον προπονητή της παιδικής ομάδας Δημοσθένη Σαμαρά (αριστερά) - (φωτογραφία Νο 2).

Υποστήριξη: SilkTech